Dzień dobry,
wraz z informacją o przyłączu kotłowni dostałem wiadomość, że ze względu na sytuację przewidywany czas odbiorów 2,3 klatki to połowa grudnia.
Inwestycja Meiera 16E Kraków od Dom-Bud - opinie na forum
-
-
Re: Inwestycja Meiera 16E Kraków od Dom-Bud - opinie na forum
2i3 klatka nie jest przyłączona do gazu z powodu jakiej sytuacji???
Podobno z winy gazowni i ich zaniechania w dokumentacji. Wniosek o przyłącz złożony był dla 3 klatek, a podłączyli finalnie tylko pierwsza.
-
Trzeba rwać coś z ceny bo koniec miał być wrzesień a tu zaraz będzie styczeń a oni są nadal w głębokiej d...e
-
Pod balkonami doklejaja styropian bo nie zgadza się z projektem,za coenka warstwa i jest uskok.zaraz to zacznie pękać i odpadac bo zima pełną parą nadeszła a oni tynki kładą.
Może gazownia tutaj nie ma nic do rzeczy?
Tynki poprawiaja, klatki jeszcze nie skończone, parking nie skończony itd. Gdyby gazownia zrobiła przyłącze to i tak mieszkania nie byłyby gotowe do odbioru na początku grudnia.
Tynki poprawiaja, klatki jeszcze nie skończone, parking nie skończony itd. Gdyby gazownia zrobiła przyłącze to i tak mieszkania nie byłyby gotowe do odbioru na początku grudnia.
Byłem obejrzeć swoje na 3 klatce i średnio widzę to oddanie w grudniu. Ale niech chociaż to porządnie zrobią bo jakoś bardzo wiele już nie brakuje.
-
Zanim skończą zanim odbiory techniczne plus wysprzątanie całego bloku z myciem okien to odbiory będą może w styczniu jak dobrze pójdzie jak narazie lipa.
To jest śmieszne, bo pytając o bezpieczny termin na zaklepanie ekipy do remontu zasugerowano nam w biurze i na budowie styczeń, tak aby "w razie w" w miarę obsuwy czasowej ekipa weszła od razu... A teraz nawet styczeń wydaje się nierealny.
-
Koniec miał być we wrześniu zaklepałem ekipę jak sie dowiedziałem że jednak koniec niby listopad to ekipa juz zrezygnowała nastepni są ustawieni ma grudzien i pewnie też nic z tego nie wyjdzie bo nikt nie bedzie na mnie czekal a terminy ekip sa kosmiczne
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”