Inwestycja Żywiecka Kraków / Borek Fałęcki - opinie o osiedlu na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
kwk

Re: Inwestycja Żywiecka Kraków / Borek Fałęcki - opinie o osiedlu na forum

Postautor: kwk » 21 lip 2019, 22:21

Szumik pisze:Każdy ma inne poczucie estetyki. Jest ok, chociaż przyznam, że mogło być jeszcze lepiej. Znajdujące się niedaleko apartamenty Klimaty są śliczne wizualnie ale co z tego, jak przykładowo 120 m2 za ogromne pieniądze jest wg mnie kiepsko rozplanowane.

Inwestycja Żywiecka też moim zdaniem nie powala jeśli chodzi o układy. Pokaż sensowne mieszkanie dla rodziny 2+2.
A Klimaty to ja kojarzę jak zaczynałem przygodę z szukaniem mieszkania (ponad 2 lata temu), coś cieniutko skoro część mieszkań jeszcze czeka. O ile układy można tam zmienić, to samo osiedle wygląda przeciętnie w mojej ocenie.

Szumik

Postautor: Szumik » 21 lip 2019, 22:40

Dlatego w sumie nie ma co dyskutować nad wyglądem, bo każdemu podoba się coś innego i ma inne oczekiwania. Co do układów 2+2 to przyznaje częściowo rację- ostatecznie dali jednak możliwość połączenia mieszkań i coś sensownego już dało się znaleźć. Ale tu też gusta i gusciki więc nie ma się co rozpisywać ;)

kwk

Postautor: kwk » 22 lip 2019, 17:10

Szumik pisze:Dlatego w sumie nie ma co dyskutować nad wyglądem, bo każdemu podoba się coś innego i ma inne oczekiwania. Co do układów 2+2 to przyznaje częściowo rację- ostatecznie dali jednak możliwość połączenia mieszkań i coś sensownego już dało się znaleźć. Ale tu też gusta i gusciki więc nie ma się co rozpisywać ;)

Z łączeniem jest taki problem, że będziesz miał większe / największe mieszkanie wsród drobnicy. A pewnie jako 2+2 wolisz mieć jako sąsiadów podobnych tobie niż singli :)

pozdro

Postautor: pozdro » 22 lip 2019, 20:11

Wszystko zależy jaki element będzie tam wynajmował, czy imigranci z Bangladeszu czy imigranci z Ukrainy, czy imigrancji z Włoch, Hiszpanii i USA. :D

Krakus44

Postautor: Krakus44 » 22 lip 2019, 23:25

pozdro pisze:Wszystko zależy jaki element będzie tam wynajmował, czy imigranci z Bangladeszu czy imigranci z Ukrainy, czy imigrancji z Włoch, Hiszpanii i USA. :D

Podro...masz 10 % trafionych spostrzezen ale blagam przestan bredzic w 90% ...bo nie sluzy to ani Tobie ani czytajacym Twoje opnie....

adamreal

Postautor: adamreal » 28 lip 2019, 16:19

Ah, te mieszkania bez balkonu, ale z antresolom..

Padrona

Postautor: Padrona » 01 paź 2019, 23:15

Inwestycja wyglada juz zaawansowanie - bylismy ogladac w srodku rowniez. Co uwazacie? Czy ulica Zywiecka jest bardzo ruchliwa?

StormSunny

Postautor: StormSunny » 02 paź 2019, 1:17

Też widziałem. Wszystko spoko, ale to zadupie. Weź to na garba i przenieś mi bliżej matecznego z tym samym otoczeniem.

Mar G

Postautor: Mar G » 02 paź 2019, 6:34

Zywiecka b.ruchliwa.alternatywa dla Zawilej i Zakopianskiej.
od poczatku bylismy zadziwieni kto kupuje mieszkania tak usytuowane jak w tych 2 barakach przy samej ulicy. Ten 3. jest oddalony i tam uda sie usnac mozna zakladac.

Padrona

Postautor: Padrona » 02 paź 2019, 14:11

Przy matecznym jest po 11tys za m2 :^
Akurat mi sie ten ksztalt budynkow podoba ale martwi mnie ruch na zywieckiej.. bardzo tragedia? Za kilka lat ma byc niby Pulku Ulanow zbudowana co odciazy?

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”