Solaris Park Kraków od Semaco (przy Parku Lotników) - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
Podgórzanin

Re: Solaris Park Kraków od Semaco (przy Parku Lotników) - opinie na forum

Postautor: Podgórzanin » 02 sty 2022, 19:19

20 pięter w Krakowie ?!

Pewnie nie załapaliście się na odnowione okolice Tauronu
gdy jeszcze po 7k była Cordia i Dasta to sobie teraz wymyślacie problemy aby nie było sercu żal..

Podgórzanin

Postautor: Podgórzanin » 02 sty 2022, 20:04

No miasta w Polsce pomyliłeś rzeczywiście :)

Robrt

Postautor: Robrt » 02 sty 2022, 20:54

Mar G pisze:
Robrt pisze:Na gumtree ktoś wrzucił fajne mieszkanie od strony parku. Cena poniżej obecnych cen u dewelopera wiec pewnie kupione w przedsprzedaży.

gumtree.pl/a-mieszkania-i-domy-sprzedam-i-kupie/krakow/piekny-apartament-w-samym-parku-lotnikow-ul-lema-solaris-park/10010263944701010658025409

to po ile teraz są w sprzedaży - skoro 17 k /m2 przy ekspozycji PN-WSCH z ogłoszenia jest tak atrakcyjne ?

Ps. mieszkanie jest na 3.kondygnacji, a wizual z ostatnich pięter ponad drzewami. ale niektórzy nie zauważą pewnie niuansu.

Hehe, widziałem już tą wizkę - Semaco reklamuje nią inwestycję :)

Te od strony parku były najdroższe, z tego co pamiętam to ceny mieszkań od strony parku dochodzą teraz do 19 tyś/m2 i są mocno przebrane. Tylko te mieszkania nad śmietnikiem były tańsze - jakoś 17- 17,5/m2. Mieszkanie ma dwustronną ekspozycję, w sumie całkiem ustawne, nie było go w sprzedaży jak ja rezerwowałem.

Robrt

Postautor: Robrt » 02 sty 2022, 20:58

Podgórzanin pisze:To najlepsiejsze miejsce w Krakowie,
Tuż przy parku z pięknym jeziorkiem,
Wszędzie blisko i mnóstwo dostępnej komunikacji.

Nie wiem jaka inna miejscówka miałaby się z tą tutaj porównywać.

Dla pracujących w okolicach Comarchu czy też lubiących spacery wzdłuż Wisły ideał..

Dla mnie też miejscówka i cała inwestycja mistrzostwo. Nie mogę się doczekać :) Szkoda, że nie mogłem zarezerwować w pierwszym etapie jak ceny były niższe, ale wg. mnie i tak są bardzo atrakcyjne jeśli chodzi o jakość inwestycji, widok na park, komunikację itp. Ciężko teraz o coś lepszego tych cenach.

mercedes

Postautor: mercedes » 02 sty 2022, 23:30

Robrt pisze:

Dla pracujących w okolicach Comarchu czy też lubiących spacery wzdłuż Wisły ideał..

Dla mnie też miejscówka i cała inwestycja mistrzostwo. Nie mogę się doczekać :) Szkoda, że nie mogłem zarezerwować w pierwszym etapie jak ceny były niższe, ale wg. mnie i tak są bardzo atrakcyjne jeśli chodzi o jakość inwestycji, widok na park, komunikację itp. Ciężko teraz o coś lepszego tych cenach.

Nic dodać nic ująć. Ktoś coś poleci innego w tej okolicy ? Bo wszystko pozostałe jest już mocno odległe od nowoczesnego i odnawianego centrum Krakowa. Wkrótce okolica tylko zyska, obawiam się jedynie tlumów w parku gdy już pandemia odpuści na dobre..

Peace

Postautor: Peace » 03 sty 2022, 9:10

mercedes pisze:
Robrt pisze:

Nic dodać nic ująć. Ktoś coś poleci innego w tej okolicy ? Bo wszystko pozostałe jest już mocno odległe od nowoczesnego i odnawianego centrum Krakowa. Wkrótce okolica tylko zyska, obawiam się jedynie tlumów w parku gdy już pandemia odpuści na dobre..

Brawo za marketing szeptany z trzech różnych kont ;)

Jak w ciągu 6 miesięcy schodzą tylko 23 mieszkania to trzeba zwiększyć nakłady na reklamę ;)

Robrt

Postautor: Robrt » 03 sty 2022, 9:43

Faktycznie, jakieś forum na które ledwo można trafić to jedyna słuszna reklama. Ja się osobiście cieszę, że wybrałem dla siebie mieszkanie w tej inwestycji. Ale pewnie bardziej polskie byłoby narzekanie :)

Peace

Postautor: Peace » 03 sty 2022, 10:20

Jeśli nagle 3 niezależne konta w niezbyt nośnym temacie zaczynają nawzajem wychwalać jakąś inwestycję to jest to marketing szeptany.
Wybacz nie jesteśmy w internecie od wczoraj.

Kaczka

Postautor: Kaczka » 03 sty 2022, 10:21

:lol: Na podobnie wycenionym emausie zeszły aż 4 :lol:

Rak

Postautor: Rak » 03 sty 2022, 12:35

Ale też zdaje się nie sprzedają się od kilku miesięcy tylko nieco krócej .. warto pomyśleć o tym porównując ;)

Co nie zmienia faktu, że okolica Solarisa jest bardzo dobra IMHO.

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”