pozdro pisze:Podedworze jest publiczna droga l. Wiec co maja zagrodzić?
Już im się kiedyś udało doprowadzić do ustanowienia kawałka drogi jednokierunkowej, widać mają tam paru nawiedzonych krzykaczy.
pozdro pisze:Podedworze jest publiczna droga l. Wiec co maja zagrodzić?
pozdro pisze:Co ma jednokierunkowa do grodzenia. Drogi jednokierunkowe to normalna rzecz na drogach lokalnych i dojazdowych.
pozdro pisze:Ale co to mi za zdjecie wrzucasz?
pozdro pisze:Ale co to mi za zdjecie wrzucasz? Prywatnej drogi spółdzielni? i co to ma do rzeczy? Tam to ich teren to niech sobie robiac o chcą. Ulica Podedworze od Nowosądeckiej do Bochenka jest publiczna, jednokierunkowa i jest normlaną przejzdną droga. Nie wiem co kogo interesuje jakaś droga na czyimś osiedlu po drugiej stronie. Ich osiedle ich droga niech sobei robia co chcę. U mnei na osiedlu też nie życzyłbym sobie żeby mi randomy wjeżdżały. Nie wiem jaki to ma związek z Podedworze 9. Robisz jakąś gównoburze nie wiadomo o co.
Tak drogi w tempo 30 z reguły sa w krakowie jednokierunkowe nie ma w tym nic dziwnego. Tak teren prywatny to teren prywatny i każdy sobei zarządza jak chce znaki, identyfikatory, szlabany, słupki. Skończ już dezinformacje siać bo szkoda tego czytać. Jakis hejter. Jest dostęp do normalnej dojazdowej drogi publicznej Podedworze i nie ma tam problemu z dojazdem wjazdem i wyjazdem.
Pokazywane przez ciebie zakazy wjazdu na teren spółdzielni są już od lat wielu. Każdy ma prawo do tego. Też na swoim osiedlu mamy słupki i zakaz wjazdu dla nie mieszkańców, na części osiedla mamy szlabany. Jest to zupełnie normalne. Do ogórdka w domku jednorodzinnym tez ci sąsiedzi wjeżdżają? I narzekają że masz bramę i płot?
nowalijka pisze:Tak, właśnie chodzi o to że ktoś wczoraj zablokował dojazd do budowy powołując się na jakieś postanowienie sądu z lipca. Deweloper twierdzi że o niczym nie wiedział, wystosował pismo do miasta. Wydaje mi się że na tę chwilę mają dojazd do budowy od Bochenka.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 44 gości