Szukam kontaktu z Nabywcami mieszkań w tej inwestycji, Na Łąkach , Kraków, Budrem.
wpkaak@wp.pl
Aleja Pokoju Kraków od Budrem (ul. Na Łąkach) - nowa inwestycja w Czyżynach / opinie na forum
-
Re: Aleja Pokoju Kraków od Budrem (Na Łąkach) - nowa inwestycja w Czyżynach / opinie na forum
Jak tam bedzie sprawa z dojazdem rozwiazana?
-
Re: Aleja Pokoju Kraków od Budrem (Na Łąkach) - nowa inwestycja w Czyżynach / opinie na forum
Będzie droga od strony inwestycji Atala. Nie planują tej szutrowej drogi od strony M1 poprawiać bo to niby jest droga miasta
Nabywcy mieszkań Na Łąkach/ Aleja Pokoju Budrem
Dzień dobry,
od niedawna jestem właścicielem mieszkania w inwestycji Na Łąkach, dewelopera BudRem. Czy ktoś jest w tej samej sytuacji i chciałby się podzielić doświadczeniami?
Czy były jakieś problemy z deweloperem?
Czy ktoś otrzymał informację np miesc postojowych naziemnych?
Czy ktoś uzgodnił z deweloperam budowę ścianek wewnętrznych?
Dziękuję!
od niedawna jestem właścicielem mieszkania w inwestycji Na Łąkach, dewelopera BudRem. Czy ktoś jest w tej samej sytuacji i chciałby się podzielić doświadczeniami?
Czy były jakieś problemy z deweloperem?
Czy ktoś otrzymał informację np miesc postojowych naziemnych?
Czy ktoś uzgodnił z deweloperam budowę ścianek wewnętrznych?
Dziękuję!
-
Re: Nabywcy mieszkań Na Łąkach / Aleja Pokoju Budrem
Ja jestem na etpaie dogadywania szczegolow ale nie wiem jeszcze czy ostatecznie się zdecyduje 
Chętnie pogadam lamia.reno(at)poczta.fm

Chętnie pogadam lamia.reno(at)poczta.fm
-
Re: Aleja Pokoju Kraków od Budrem (ul. Na Łąkach) - nowa inwestycja w Czyżynach / opinie na forum
Ze swojej strony zrezygnowałem ze współpracy z deweloperem.
Jeżeli macie jakieś zapewnienia ze strony biura sprzedaży na temat rabatu to proście o potwierdzenie kwot emailem. W rozmowie telefonicznej wszystko było pięknie i ładnie, a po pojawieniu się w biurze sprzedaży okazało się, że omawiane tematy są już neiaktualne i cena mieszkania jest inna niż do tej pory uzgodniona telefonicznie. Kwestia dotyczyła komórki lokatorskiej, która w dyskusji telefonicznej / mejlowej była by w kolejnym dniu przy wizycie w biurze celem dopięcia szczegółów już jej nie było. Uzgodniona cena mieszkania z miejscem i komórką, a ostateczna cena mieszkania z miejscem bez komórki praktycznie bez róznicy. Może miałem pecha i był to niefortunny zbieg okoliczności i ktoś mnie ubiegł. Nie mniej jednak podejrzenie, że była to chęć złowienia klienta by jak już jest zdecydowany zaproponować nieco gorsze warunki gdzies tam w glowie jest.
Życzę więcej szczęścia niż ja miałem
Przy zakupie weźcie także pod uwagę, że:
Deweloper nie buduje ścianek działowych w mieszkaniach
Przedstawiona powierzchnia mieszkania obejmuje metraż pod ściankami działowymi. Nie jest to jednak jasno opisane jak u innych deweloperów gdzie podana jest informacja o powierzchni użytkowej.
Jeżeli macie jakieś zapewnienia ze strony biura sprzedaży na temat rabatu to proście o potwierdzenie kwot emailem. W rozmowie telefonicznej wszystko było pięknie i ładnie, a po pojawieniu się w biurze sprzedaży okazało się, że omawiane tematy są już neiaktualne i cena mieszkania jest inna niż do tej pory uzgodniona telefonicznie. Kwestia dotyczyła komórki lokatorskiej, która w dyskusji telefonicznej / mejlowej była by w kolejnym dniu przy wizycie w biurze celem dopięcia szczegółów już jej nie było. Uzgodniona cena mieszkania z miejscem i komórką, a ostateczna cena mieszkania z miejscem bez komórki praktycznie bez róznicy. Może miałem pecha i był to niefortunny zbieg okoliczności i ktoś mnie ubiegł. Nie mniej jednak podejrzenie, że była to chęć złowienia klienta by jak już jest zdecydowany zaproponować nieco gorsze warunki gdzies tam w glowie jest.
Życzę więcej szczęścia niż ja miałem

Przy zakupie weźcie także pod uwagę, że:
Deweloper nie buduje ścianek działowych w mieszkaniach
Przedstawiona powierzchnia mieszkania obejmuje metraż pod ściankami działowymi. Nie jest to jednak jasno opisane jak u innych deweloperów gdzie podana jest informacja o powierzchni użytkowej.
Ostatnio zmieniony 12 gru 2021, 18:07 przez lamia.reno, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Aleja Pokoju Kraków od Budrem (ul. Na Łąkach) - nowa inwestycja w Czyżynach / opinie na forum
Przepraszam - nie buduje ścianek działowych - czyli również nie uzbraja w elektrykę i nie tynkuje ?
-
Mar G pisze:Przepraszam - nie buduje ścianek działowych - czyli również nie uzbraja w elektrykę i nie tynkuje ?
Nie wiem czy odpowiem super precyzyjnie. Wyłączniki punktów świetlnych są wyprowadzone (więc chyba wisi jakiś kabel), natomiast gniazda są tylko na najbliższej ścianie (nie będącej działową).
Faktycznie, wygląda, że tylko łazienkę wydzielają. reszta do aranżacji, otynkowania , okablowania itd.

-
Ło jezu, ale dziura. Tylko ściany zewnętrzne, tego jeszcze nie grali 

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”