Mate3ny Kraków - deweloper Buma (ul. Rydlówka) - opinie na forum
Re: Mate3ny Kraków - deweloper Buma (ul. Rydlówka) - opinie na forum
Ale z tego co wiem, na razie nie ma za tę drogę kto zapłacić- Murapol nie chce sam wykładać kasy - poza tym wtedy inni zaczną sobie tamtędy skrót przez osiedle robić, żeby ominąć korek na Matecznym czy dostać się na Kapelankę
pozdro pisze:JeszcE dzialeczka na uzytkowaniu wieczystym i pewnie bedzie doplata pare tysiakow
Kolejny przyklad kiedy pozdro cos tam wyartykułuje nie mając pojęcia o czym mówi, mijając się z prawdą i siejąc dezinformację. Polecam przeglądnięcie mapy działek w Krakowie ze strukturą własności.
Właścicielem gruntu przy tej inwestycji jest osoba prawna.
-
Cześć wszystkim,
dowiedziałam się, ze powstaje kolejny etap osiedla Mate3ny z terminem realizacji pierwszy kwartał '21. Widzę, że jest jeszcze dostępnych kilka mieszkań. Ceny kształtują się w granicach 9000/metr, najwyższe piętra 9300. Co sądzicie o tej inwestycji, czy jest tutaj ktoś, kto zakupił w niej mieszkanie?
dowiedziałam się, ze powstaje kolejny etap osiedla Mate3ny z terminem realizacji pierwszy kwartał '21. Widzę, że jest jeszcze dostępnych kilka mieszkań. Ceny kształtują się w granicach 9000/metr, najwyższe piętra 9300. Co sądzicie o tej inwestycji, czy jest tutaj ktoś, kto zakupił w niej mieszkanie?

-
Popatrzyłem sobie na układy mieszkań i chyba ich pogięło. Takie długie kiszki? Kto przy zdrowych zmysłach to kupi? Ano tak, zapomniałem - i tak kupią.
3 etap prezentuje się intrygująco z zewnątrz mate3ny.pl/galeria i niestety co ciekawe z zewnątrz zwiastuje krzywe układy.
Rak pisze:3 etap prezentuje się intrygująco z zewnątrz mate3ny.pl/galeria i niestety co ciekawe z zewnątrz zwiastuje krzywe układy.
Rzeczywiście odjechany jest ten projekt, jak na Kraków - Mate3ny się tu wybija w porównaniu do innych inwestycji w Krakowie.

Wizualizacje dewelopera Buma
Ale zgadzam się, że układy tych mieszkań mogą być podobnie oryginalne. Za to chyba sporo tarasów, choć nie wiem czy w tym przypadku nie jest akurat tak, że to nie całe te zielone kawałki dachu należą do mieszkań, a jedynie wydzielone i ogrodzone tarasy. Orientuje się ktoś może, w jakich cenach tam sprzedają mieszkania?
Nowy pisze:Orientuje się ktoś może, w jakich cenach tam sprzedają mieszkania?
Tak, ceny ok 12k, przynajmniej jakieś 3tyg temu jak pytałam o mieszkanie. Generalnie tak jak wszędzie starają się wykreować atmosferę, ze mieszkanie zaraz kupi ktoś inny,bo schodzą wszystkie jak bułeczki, a czas leci i jak wolne było, to wolne jest dalej. Zdaje się, ze czekali jeszcze na PnB jak tam dzwoniłam, więc jeszcze nie sprzedawali, ale rezerwacja na niektóre to w kolejkach była,
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”