Inwestycja Tatarska 3 Kraków - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
Iwona35

Re: Inwestycja Tatarska 3 Kraków - opinie na forum

Postautor: Iwona35 » 02 wrz 2026, 19:21

pau_zel pisze:Dzień dobry,

od dłuższego czasu poszukuje mieszkania z tarasem na dachu w pobliżu centrum. Podczas majówkowego spaceru znalazłam nowo budowany blok, już prawie skończony, przy ul. Tatarskiej. Udało mi się znaleźć na OTODOM i ceny - od 25k. Jakie są wasze opinie co do ceny i lokalizacji?

Załączam zdjęcie.

Obrazek

Dzien Dobry, znam okolice. Chetnie dodam od siebie opinie. Balkony wychodza na smietnik blaszany sasiedniego bloku. Sa z tego co widac zreszta na zdjeciu przezroczyste, wiec prywatnosci tam zadnej nie ma, bo wokoło bloki. Dach obity jest blacha, ktora bedzie sie bardzo w lecie nagrzewac. Z tego co wiem, ogrzewanie, tylko pompa ciepla. Sam budynek ma okolo 60 lat, stal w stanie surowym bardzo dlugo, bo poprzedni wlasciciel budował po troche na raty, wiec z tego co slyszalam sluzyl przez lata jako miejsce noclegu dla golebi.
Teraz obok za budynkiem deweleper usiluje wsisnac budynek na 50 mieszkan ( straszny halas w okolicy) , wiec bedzie tam troche ciasno , jak wszyscy beda chcieli jechac do pracy.

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”