Kilka mieszkań w tej inwestycji ma układy dobre do życia, natomiast lokalizacja jest ciężka do mieszkania na dłużej.
Z samochodem i parkowaniem to nie wyobrażam sobie na ulicy, a miejsce 120k
Inwestycja Cieszyńska Kraków od Palladio Cieszyńska - opinie na forum (Krowodrza)
-
Re: Inwestycja Cieszyńska Kraków od Palladio Cieszyńska - opinie na forum (Krowodrza)
Podwyższyli się o kolejne 60-70k. Krowodrza Park też się podwyższyła o 30k.
W obecnej sytuacji to wydaje mi się, że kupienie puszek z Tuńczykami do 2030 (sa w Biedronce) i przecierów pomidorowych BIO (sa w Carrefurze Market), do 2027, suchej soczewicy do 2027 jest sensowniejsze.
Phil Konieczny zrobił ciekawy film. Krach na giełdzie w 2024.
youtube.com/watch?v=Nca8PQMifrg
Komentarze do filmu the best : )
W obecnej sytuacji to wydaje mi się, że kupienie puszek z Tuńczykami do 2030 (sa w Biedronce) i przecierów pomidorowych BIO (sa w Carrefurze Market), do 2027, suchej soczewicy do 2027 jest sensowniejsze.
Phil Konieczny zrobił ciekawy film. Krach na giełdzie w 2024.
youtube.com/watch?v=Nca8PQMifrg
Komentarze do filmu the best : )
Re: Inwestycja Cieszyńska Kraków od Palladio Cieszyńska - opinie na forum (Krowodrza)
A gdyby ktoś chciał zobaczyć, jak to finalnie wyszło, to wrzucam kilka zdjęć.

Mam wrażenie, że budynek jest ogromny, mniej przytłaczające były chyba zabudowania fabryczne, które stały tam wcześniej.

Mam wrażenie, że budynek jest ogromny, mniej przytłaczające były chyba zabudowania fabryczne, które stały tam wcześniej.
Najlepsze jest to, że przy ul. Cieszyńskiej, bok tego budynku została sobie jakaś stara chatka.

Na zdjęciu widać jej tylko kawałek, ciekawe czy kiedyś w jej miejscu pojawi się podobna zabudowa do tej wybudowanej przez Palladio?

Na zdjęciu widać jej tylko kawałek, ciekawe czy kiedyś w jej miejscu pojawi się podobna zabudowa do tej wybudowanej przez Palladio?
I jeszcze od jednej strony zdjęcie, bardziej od ulicy Wrocławskiej.

Strasznie kiepsko wygląda ten wykostkowany / wyasfaltowany plac. Nie wiem czy to działka dewelopera czy nie, ale z drogich apartamentów mieć widok na parking... to musi być wymarzone mieszkanie ; ) Balkony też oddzielone jakimiś ściankami cienkimi, które specjalnej prywatności, to nie zapewniają. Szkoda, bo fajna działka to była, z potencjałem, a tu najwyraźniej została wykorzystana do granic możliwości.

Strasznie kiepsko wygląda ten wykostkowany / wyasfaltowany plac. Nie wiem czy to działka dewelopera czy nie, ale z drogich apartamentów mieć widok na parking... to musi być wymarzone mieszkanie ; ) Balkony też oddzielone jakimiś ściankami cienkimi, które specjalnej prywatności, to nie zapewniają. Szkoda, bo fajna działka to była, z potencjałem, a tu najwyraźniej została wykorzystana do granic możliwości.
Dobrze ,że nie wybudowali jak potwora przy Lea Kijowskiej cos tam, he he a po ile m2 tam na tej cieszyńskiej wreszcie wyszło ? 

traker pisze:Dobrze ,że nie wybudowali jak potwora przy Lea Kijowskiej cos tam
To też lekkością nie powala, zabudowania przemysłowe wydawały się znacznie bardziej subtelne ; )
-
traker pisze:Dobrze ,że nie wybudowali jak potwora przy Lea Kijowskiej cos tam, he he a po ile m2 tam na tej cieszyńskiej wreszcie wyszło ?
21-22k/m2
Ktoś kto kupił tu mieszkanie, musi podnieść najwyraźniej swoje ego pisząc że to prestiżowa inwestycja. Tymczasem miejscówka słaba, wciśnięta w okolicę że już bardziej się nie da. Czy to drogo? Nie powiedziałbym, teraz to wszędzie w Krakowie trzeba zapłacić nie małą kwotę. Najdroższe to Stare Miasto, Grzegórzki, Zwierzyniec a nie Krowodrza. Niestety ale największy smród smogu utrzymuje się chyba najbardziej przy alejach. Brak wielkiego parku. Słaby dostęp do uprawiania sportu, szum aut. A cena, wręcz przeciwnie, powiedziałbym bardzo atrakcyjna bo np przy ogrodzie botanicznym ceny zwalały z nóg bo po 30-35K za m2. Zdecydowanie nie jest to inwestycja premium sorry
Też uważam, że lokalizacja nie jest premium do życia, bardziej dla studentów lub na krótki najem.
Jest apartament na sprzedaż całkiem ładny.
Widok z okien też nie jest premium mimo, ze to czwarte piętro. Plus za kran na balkonie
morizon.pl/oferta/sprzedaz-mieszkanie-krakow-krowodrza-cieszynska-149m2-mzn2044343697
Jest apartament na sprzedaż całkiem ładny.
Widok z okien też nie jest premium mimo, ze to czwarte piętro. Plus za kran na balkonie

morizon.pl/oferta/sprzedaz-mieszkanie-krakow-krowodrza-cieszynska-149m2-mzn2044343697
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”