Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie od Imperial Capital / gdzie powstaną

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
kat_str

Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie od Imperial Capital / gdzie powstaną

Postautor: kat_str » 30 lip 2024, 9:04

Na stronie imperial widnieją dwie nowe inwestycje: Prądnik biały i Bronowice. Może orientujecie się gdzie można się spodziewać tych inwestycji? W biurze Imperial nie podają jeszcze żadnych szczegółów.

nanu

Re: Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie od Imperial Capital / gdzie powstaną

Postautor: nanu » 01 sie 2024, 21:08

Mogę się mylić ale po wizualizacji wygląda mi to na to co jest przy Białoprądnickiej. Ale w sumie obecnie wielu w podobnym klimacie buduje.....

Nowy

Re: Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie od Imperial Capital / gdzie powstaną

Postautor: Nowy » 01 sie 2024, 23:08

kat_str pisze:Na stronie imperial widnieją dwie nowe inwestycje: Prądnik biały i Bronowice.

Faktycznie, mają rozmach w tym Imperialu. Trudno wyznać się z wizualizacji, gdzie to jest, ale ciekawe, kiedy ruszy sprzedaż. A udało Ci się zapisać na jakąś przedsprzedaż?

nanu

Postautor: nanu » 02 sie 2024, 21:34

Nowy pisze:
kat_str pisze:Na stronie imperial widnieją dwie nowe inwestycje: Prądnik biały i Bronowice.

Faktycznie, mają rozmach w tym Imperialu. Trudno wyznać się z wizualizacji, gdzie to jest, ale ciekawe, kiedy ruszy sprzedaż. A udało Ci się zapisać na jakąś przedsprzedaż?

Trzy lata temu kupiłam drugie mieszkanie, więc przez pewnie najbliższe minimum 10 lat ni eplanuję kolejnego zakupy :lol:
Ale mieszkam w pobliżu i regularnie chodzę tamtędy na spacery i stąd skojarzyłam podobnie wyglądające bloki.

znalazłam, to nie to samo. To jest to co miałam w głowie investmap.pl/inwestycja/apartamenty-bialopradnicka,12451.html

kat_str

Postautor: kat_str » 03 sie 2024, 10:30

To Imperialu to dopiero zaczną budować chyba, podejrzewam, że jeszcze dziury w ziemi nie ma. La vie już rozpoczęli sprzedaż a na miejscu nic się jeszcze nie dzieje.

luc

Postautor: luc » 30 sty 2025, 0:05

Jedna z realizowanych przez nich inwestycji, to oczywiście La Vie House, natomiast ta inwestycja na Prądniku Białym, to pewnie Imperial Look Up House, więc chwilę trwało, ale sprawa się wyjaśniła.

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”