Osiedle Nowa Siewna Kraków - Super-Krak - opinie i forum mieszkańców (Prądnik Biały)

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
Venya97

Re: Osiedle Nowa Siewna Kraków - Super-Krak - opinie i forum mieszkańców (Prądnik Biały)

Postautor: Venya97 » 27 sty 2023, 21:14

djasmo pisze:
Venya97 pisze:Czy coś wiadomo o budynkach oznaczonych 4 i 5?

Oprócz tego, że ich budowa ograniczy i tak już mikrą liczbę miejsc postojowych to niewiele. Wedle deklaracji z budowy mają ruszyć latem/jesienią z tym tematem.

Gdzie one się tam zmieszczą :o

pozdro

Re: Osiedle Nowa Siewna Kraków - Super-Krak - opinie i forum mieszkańców (Prądnik Biały)

Postautor: pozdro » 28 sty 2023, 10:05

W sumie to ceny tam mieli ok.

Wiguś

Postautor: Wiguś » 11 lip 2023, 5:40

Właśnie startuje budowa kolejnego etapu inwestycji

Misiekkrk

Postautor: Misiekkrk » 11 lip 2023, 7:34

Masz jakieś konkretne informacje na temat nowego etapu??

Wiguś

Postautor: Wiguś » 11 lis 2023, 7:13

Obserwuję go codziennie z okna bo mieszkam w 2 etapie.

Etap który właśnie budują wystartował w czerwcu, budują się dwa budynki - mniejszy bardziej na zachód który ma już prawie skończone pierwsze piętro, oraz większy bezpośrednio przy ulicy siewnej w którym kończą lać stropy nad kondygnacją podziemną. Zaskakuje mnie, że na razie brak informacji o sprzedaży bo prace codziennie idą do przodu.

luc

Postautor: luc » 12 lis 2023, 15:38

Wiguś pisze:Etap który właśnie budują wystartował w czerwcu, budują się dwa budynki - mniejszy bardziej na zachód który ma już prawie skończone pierwsze piętro, oraz większy bezpośrednio przy ulicy siewnej w którym kończą lać stropy nad kondygnacją podziemną. Zaskakuje mnie, że na razie brak informacji o sprzedaży bo prace codziennie idą do przodu.

Podrzucisz jakieś zdjęcia na forum, chętnie bym zobaczył, jak to wygląda i jakie jest tam otoczenie.

djasmo

Postautor: djasmo » 15 lis 2023, 12:11

luc pisze:
Wiguś pisze:Podrzucisz jakieś zdjęcia na forum, chętnie bym zobaczył, jak to wygląda i jakie jest tam otoczenie.

Widok z mojego okna na większy blok.

Też mnie zastanawia czemu jeszcze tego nie wrzucają do sprzedaży.

Obrazek

djasmo

Postautor: djasmo » 21 lis 2023, 15:12

W sprzedaży jest już kolejny etap.

Budynek 4 i 5

nowasiewna3.pl

luc

Postautor: luc » 07 gru 2023, 15:03

Zdjęcia budowy kolejnego etapu osiedla Nowa Siewna w Krakowie.

Obrazek

Oczywiście foty budowy wykonane z pojącego pociągu.

luc

Postautor: luc » 07 gru 2023, 15:04

Jest tam kawałek do linii kolejowej i mam wrażenie, że pociągi jeżdżą tam w miarę cicho.

Obrazek

I tu chyba jeszcze jeden ze stawianych bloków.

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”