Panorama Krakowa (Wieliczka) od dewelopera Techiq - opinie na forum
-
Re: Panorama Krakowa (Wieliczka) od dewelopera Techiq - opinie na forum
Witam.Poszukujemy osób,którym deweloper wypowiedział umowy rezerwacyjne, po próbie podniesienia ceny za nieruchomość, a które miały w umowie gwarancję ceny. jasmina170@wp.pl
Ja z żoną mam już od miesiąca umowę deweloperską na osiedlu Panorama Krakowa. Jeśli ktoś ma pytania to postaram się w miarę możliwości odpowiedzieć.
Dzień dobry,
Czy na grupie jest ktoś kto kupuje mieszkanie w II etapie inwestycji? Wiadomo coś na temat kiedy zostanie otworzony rachunek powierniczy?
Czy na grupie jest ktoś kto kupuje mieszkanie w II etapie inwestycji? Wiadomo coś na temat kiedy zostanie otworzony rachunek powierniczy?
Podzieli się ktoś opinią, jak się mieszka w takiej okolicy i pracuje na co dzień w Krakowie, da się coś takiego ogarniać i żyć normalnie? Jest jakaś szansa na dojazd komunikacją miejską do centrum Krakowa? I jak jest w okolicach Wieliczki ze szkołami i przedszkolami?
-
Hej,
Czy ktoś obecnie ma problem z podpisaniem umowy przez zmianę prawa deweloperskiego?
Informacje o rozpoczęciu etapu i możliwości podpisania umowy otrzymaliśmy w sierpniu, natomiast spotkanie zostało odwołane, ponieważ firma twierdzi że zmieniło się prawo i mają problemy ze zmiana umowy z bankiem.
Będę wdzięczna za wszelkie informacje w tej sprawie.
Czy ktoś obecnie ma problem z podpisaniem umowy przez zmianę prawa deweloperskiego?
Informacje o rozpoczęciu etapu i możliwości podpisania umowy otrzymaliśmy w sierpniu, natomiast spotkanie zostało odwołane, ponieważ firma twierdzi że zmieniło się prawo i mają problemy ze zmiana umowy z bankiem.
Będę wdzięczna za wszelkie informacje w tej sprawie.
Hej, czy jest ktoś może z etapu I? Jak kontakt z deweloperem w sprawie terminów oddania mieszkań ? Przy podpisaniu umowy przekazano mi ze końcem stycznia będą wydawać klucze ale z tego co widać to nie jest gotowa jeszcze droga.
-
Muchomor pisze:Hej, czy jest ktoś może z etapu I? Jak kontakt z deweloperem w sprawie terminów oddania mieszkań ? Przy podpisaniu umowy przekazano mi ze końcem stycznia będą wydawać klucze ale z tego co widać to nie jest gotowa jeszcze droga.
Cześć, z tego co ostatnio rozmawiałam z deweloperem przekazanie kluczy ma nastąpić marzec/kwiecień dla tych z 1 etapu + domi 88m2.
Natomiast patrząc na ich tempo i brak rozpoczęcia prac dotyczących przyłączy wodno - kanalizacyjnych i gazowych, kiepsko to widzę.
Bardzo słabe jest to, że nie są wykańczane obecne inwestycje a nowe są prężnie budowane...
Jednak mam nadzieję, że mimo wszystko deweloper dotrzyma terminu i dostaniemy na wiosnę klucze.
Czy na Panoramie Krakowa miejsca parkingowe były w cenie mieszkania czy dodatkowo płatne?
-
zigu007 pisze:Czy na Panoramie Krakowa miejsca parkingowe były w cenie mieszkania czy dodatkowo płatne?
W przypadku 88m2, jedno w cenie a drugie płatne.
Katarzynaa97 pisze:zigu007 pisze:Czy na Panoramie Krakowa miejsca parkingowe były w cenie mieszkania czy dodatkowo płatne?
W przypadku 88m2, jedno w cenie a drugie płatne.
Dziękuję za informację. Czyli może do większych dodają zawsze miejsce, a do mniejszych nie. Szkoda, bo mniejsze zawsze wychodzą drożej za m2

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”