odbior techniczny ok, bez wiekszych uwag, ale bedac w garazu wydaje mi sie ze miejsce gdzie miala byc "kotlownia" jest puste , w garazu potworny zaapach wilgoci - grzyb?
mam przesuniecie na koniec lipca....
oni moga tak to sobie bezkarnie przesuwac do woli?
Apartamenty Gusta Kraków od MAWAT Developer - opinie na forum
Re: Apartamenty Gusta Kraków od MAWAT Developer - opinie na forum
Oni jeszcze nie zgłaszali żednego odbioru budynku do Nadzoru Budowlanego. Ciekawe czy mają odbiory z dostawcami prądu i gazu. Kilka razy kupowałem mieszkania od deweloperów i zawsze był doskonały kontakt klienta z developerem, rzetelne informacje i zdjęcia poszczególnych , kolejno wykonywanych robót. Tutaj po raz pierwszy nie wiem nic. To co sie telefonicznie dowiedziałem potem okazało się zupełnie inaczej. Nie zależy im na dobrej opiniii ????
AggieD pisze: I jeszcze ta nagła zmiana nazwy na "Adamczyk" daje do myślenia....
tam w KRSie to w ogóle cuda się dzieją teraz
djasmo pisze:AggieD pisze: I jeszcze ta nagła zmiana nazwy na "Adamczyk" daje do myślenia....
tam w KRSie to w ogóle cuda się dzieją teraz
Cześć, mógłbyś rozwinąć co masz na myśli?
Gościo pomylił może Nazwę "Krajowa Rada Sadownicza" z "Krajowym Rejestrem Sadowym" gdzie rejestrowane są spółki ? A potem takie mamy wyniki w sądażach wyborczych. :

Skoro wykasowują to może po to żeby pozostawić to co korzystne dla developera ? Ja ten Twój wykasowany post czytałem. Uważam że skoro zawarliśmy umowe z firmą której już nie ma to ten Adamczyk powinien wiedzieć że wypada najpierw przedłożyc nam stosowną informację dot. samej firmy z którą mamy do czynienia i co sie tu zmienia. Żeby zarabiać pieniądze to trzeba szanowac tego klienta.
Bartex pisze:Skoro wykasowują to może po to żeby pozostawić to co korzystne dla developera ? Ja ten Twój wykasowany post czytałem. Uważam że skoro zawarliśmy umowe z firmą której już nie ma to ten Adamczyk powinien wiedzieć że wypada najpierw przedłożyc nam stosowną informację dot. samej firmy z którą mamy do czynienia i co sie tu zmienia. Żeby zarabiać pieniądze to trzeba szanowac tego klienta.
Mysle ze tutaj akurat chyba nie ma się co obawiać wystarczy sprawdzić w internecie ATB , Mawat , pracownia Abegor architektura wnętrz to wszystko firma rodzinna bo wszędzie przewija się nazwisko Adamczyk
Dzisiaj godz 19:30 - 20-30 spotkanie nabywców Apartamentów Gusta w inwestycji Mawat przy ul.Gustawa Morcinka zapraszam serdecznie wszystkich chętnych do spotkania i dołączenia do rzetelnej grupy Osób które nabyły w tej inwestycji mieszkania ( najlepiej wziąć akt lub ostatnie pismo z przesunięciem terminu oddania mieszkań na lipiec 2022 )
Było to spotkanie ? Napiszcie co ustaliliście.
Witam,
kolejne pismo przedłużające termin odbioru mieszkania i przeniesienia własności do 31.07.2022... masakra!!!! Obawiam sie ZE TO NIE OSTATNIE PRZESUNIĘCIE TERMINU... ! Najgorsze jest to ze niewiele można zrobić ... a oni zero konsekwencji!!!
kolejne pismo przedłużające termin odbioru mieszkania i przeniesienia własności do 31.07.2022... masakra!!!! Obawiam sie ZE TO NIE OSTATNIE PRZESUNIĘCIE TERMINU... ! Najgorsze jest to ze niewiele można zrobić ... a oni zero konsekwencji!!!
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”