Park Leśny Bronowice Kraków - deweloper Quelle Locum - opinie na forum
Re: Park Leśny Bronowice Kraków - deweloper Quelle Locum - opinie na forum
Kiedyś pamientam pytałem tam własnie o tą kotlownie panią z biura sprzedaży Ale Pani nie była wstanie się określić co ile jest wymieniany/uzupelniany opał ,coś tam przybonkiwała że co jakiś czas widzi cysternę ktora to uzupelnia ,oczywiście przy wyborze mieszkania nikt wtedy nie informował ze w danym budynku jest taka kotłownia w piwnicy .....
Przecież to są jakieś jaja kto na to WZ wydał. Brak MPEC, brak gazu, projekt bez pompy ciepła i budownictwa pasywnego.
Miasto zielona stolica europy
się kompromituje, a kupujący dają się robić w bambuko. za 600k to można dom pasywny wybydować 40km pod Krakowem.

Miasto zielona stolica europy

Wyluzuj się z tymi domami pasywnym nie wszyscy chcą / mogą mieszkać 40 km od Krakowa.
Paula123 pisze:Osiedle wygląda sensownie, dużo zieleni, jak dla mnie lokalizacja idealna pod względem dojazdów do pracy. Zastanawiam się nad mieszkaniem na parterze, czy ktoś ma jakieś doświadczenia w tej dziedzinie? Zawsze mieszkałam na wyższych piętrach.
Jak dla mnie mieszkanie na parterze to świetna opcja, szczególnie jak się ma duży ogródek

Też szukałem mieszkań na parterze. Jedno z ogródkiem jest mega, tylko szkopuł w tym, że rezerwacja już zrobiona 

Małe obserwacje poczynionego podczas ostatniego przelotu nad Krakowem. Park Leśny Bronowice nieźle się rozrósł, sporo mieszkańców wprowadziło się chyba w tą okolicę. Zawsze wydawało mi się, że to takie mocne obrzeża i już nie do końca miasto, ale chyba to osiedle cieszy się sporą popularnością, pewnie w dużej mierze też ze względu na cenę.

Może ktoś, kto mieszka już od jakiegoś czasu podzieli się opinią o tym, jak się tam mieszka na co dzień. Jak jest np. z dostępnością usług typu szkoły, sklepy, przedszkola, przychodnie itp.? Trzeba to wszystko ogarniać samochodem, czy da się pieszo albo komunikacją publiczną?

Może ktoś, kto mieszka już od jakiegoś czasu podzieli się opinią o tym, jak się tam mieszka na co dzień. Jak jest np. z dostępnością usług typu szkoły, sklepy, przedszkola, przychodnie itp.? Trzeba to wszystko ogarniać samochodem, czy da się pieszo albo komunikacją publiczną?
Czy w tych blokach są windy czy trzeba biegać po schodach? Jak tam się mieszka, patrząc tak z perspektywy czasu? Decyzja o zakupie mieszkania tam była dobrym wyborem, czy jednak coś byście zmienili, wiedząc, jak będzie?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”