Droga przez os. Centralna Park w Krakowie od ul. Sikorki do ul. Centralnej
Droga przez os. Centralna Park w Krakowie od ul. Sikorki do ul. Centralnej
Za to zastanawiam się, ja będzie z drogą przez osiedle, która chyba ma się łączyć na dalszym kawałku z ul. Sołtysowską, przez ul. Sikorki czy jakoś podobnie. Dla wielu osób będzie to niezły skrót do Nowohuckiej.
Re: Droga przez os. Centralna Park w Krakowie od ul. Sikorki do ul. Centralnej
iti pisze:Za to zastanawiam się, ja będzie z drogą przez osiedle, która chyba ma się łączyć na dalszym kawałku z ul. Sołtysowską, przez ul. Sikorki czy jakoś podobnie. Dla wielu osób będzie to niezły skrót do Nowohuckiej.
A orientuje się ktoś, kiedy taka droga miałaby powstać? Czy będzie ją budowało miasto czy deweloper Develia? Wiecie może coś więcej na ten temat?
Re: Droga przez os. Centralna Park w Krakowie od ul. Sikorki do ul. Centralnej
Nowy pisze:iti pisze:Za to zastanawiam się, ja będzie z drogą przez osiedle, która chyba ma się łączyć na dalszym kawałku z ul. Sołtysowską, przez ul. Sikorki czy jakoś podobnie. Dla wielu osób będzie to niezły skrót do Nowohuckiej.
A orientuje się ktoś, kiedy taka droga miałaby powstać? Czy będzie ją budowało miasto czy deweloper Develia? Wiecie może coś więcej na ten temat?
Develia ma zrobić drogę od ulicy Centralnej do ulicy Na Załęczu. W ich gestii jest także zrobienie wypustki od tej drogi na przyszłe połączenie jej z ulicą Sikorki, za które odpowiedzialna będzie już Gmina Kraków. Kiedy ono powstanie - tego nie wiem.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”