ZAM Kraków (Zamieszkaszj na Matecznym) od Echo Investment - opinie i forum
Re: ZAM Kraków (Zamieszkaszj na Matecznym) od Echo Investment - opinie i forum
Ciekawe czy w w 2 lata zdążą ze wszystkim. Bede im kibicowac, bo wizualizacja wyglada obiecująco. 

ania888 pisze:Ciekawe czy w w 2 lata zdążą ze wszystkim. Bede im kibicowac, bo wizualizacja wyglada obiecująco.
O terminy chyba nie ma się co martwić. Bardziej zastanawia mnie, czy nie będą tam uciążliwe ruchliwe ulice, które znajdują się niedaleko. Jak myślicie?
megi pisze:ania888 pisze:Ciekawe czy w w 2 lata zdążą ze wszystkim. Bede im kibicowac, bo wizualizacja wyglada obiecująco.
O terminy chyba nie ma się co martwić. Bardziej zastanawia mnie, czy nie będą tam uciążliwe ruchliwe ulice, które znajdują się niedaleko. Jak myślicie?
Nie sądze zeby to bylo uciażiwe. Przy otwartych oknach na pewno będzie coś słychać, bo takie są uroki życia w mieście, ale przy zamkniętych oknach będzie ok.

sama inwestycja to kwestia gustu , ale potwierdza siłę rynku - wbrew zapowiedziom katastrofy (co już jest przedmiotem kpin na forum)
lovekrakow.pl/aktualnosci/pomimo-pandemii-popyt-na-mieszkania-w-krakowie-nie-slabnie_39775.html
lovekrakow.pl/aktualnosci/pomimo-pandemii-popyt-na-mieszkania-w-krakowie-nie-slabnie_39775.html
Mar G pisze:sama inwestycja to kwestia gustu , ale potwierdza siłę rynku - wbrew zapowiedziom katastrofy (co już jest przedmiotem kpin na forum)
Zdziwiłbym się gdyby w artykule sponsorowanym ktoś napisał o samym sobie że słabo mu idzie sprzedaż, bo sprzedaje nieprzemyślane mieszkania xD
Jako wyjeżdżający wielokrotnie z parkingu tuż przy tej budowie moge gorąco polecic miejsce że względów edukacyjnych - gdy trafi się 30 minutowy korek po całej długości rzemieslniczej a bywały i blisko godzinne kilka razy do roku, można sporo z yt czy książek odsluchac.
Otwarcie ulica obok na Konopnicka myślę że jednak poprawi sprawę. Szkoda, że tesco zniknie ..na Podgórzu wielkiego wyboru cichych miejsc z dala od zgiełku to ogólnie nie ma, więc bez jakiejś tragedii tutaj. Chciałoby się jednak nie widzieć korku do matecznego i tamtejszego powietrza :/
Otwarcie ulica obok na Konopnicka myślę że jednak poprawi sprawę. Szkoda, że tesco zniknie ..na Podgórzu wielkiego wyboru cichych miejsc z dala od zgiełku to ogólnie nie ma, więc bez jakiejś tragedii tutaj. Chciałoby się jednak nie widzieć korku do matecznego i tamtejszego powietrza :/
Rak pisze:Jako wyjeżdżający wielokrotnie z parkingu tuż przy tej budowie moge gorąco polecic miejsce że względów edukacyjnych - gdy trafi się 30 minutowy korek po całej długości rzemieslniczej a bywały i blisko godzinne kilka razy do roku, można sporo z yt czy książek odsluchac.
Akurat powietrze to w całym Krakowie woła o pomstę do nieba

Echo ma duży budżet na marketing lub sprzedać tego nie mogą, ciągle jakąś reklamę zam dostaję.
Rak pisze:Echo ma duży budżet na marketing lub sprzedać tego nie mogą, ciągle jakąś reklamę zam dostaję.
Jesli maja duzy budżet na marketing to chyba dobrze, przynajmniej jest szansa, ze wybuduja do konca to osiedle

-
ania888 pisze:Rak pisze:Echo ma duży budżet na marketing lub sprzedać tego nie mogą, ciągle jakąś reklamę zam dostaję.
Jesli maja duzy budżet na marketing to chyba dobrze, przynajmniej jest szansa, ze wybuduja do konca to osiedleZ ciekawosci weszłam na strone i fakt jest kilka mieszkan jeszcze dostępnych, ale nie widac tych sprzedanych, wiec nie wiem jak im idzie sprzedaz.
Wg informacji, które mają na swojej stronie, ponad 70% mieszkań już sprzedali. W budynku B zostało 17 mieszkań, nie sprawdzałam jakie metraże.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”