Cześć!
Kupiłam 40metrowe mieszkanie w I etapie i jestem bardzo zadowolona. Uważam, że mieszkanie 40m+26m niezależnego ogródka za 224tysiące to całkiem dobra cena w Krakowie(nie MDM). Mój parter nie jest słoneczny przez cały dzień, ale z pewnością ma dużo światła. Ogródek wcale nie ciasny, i większość mieszkań parterowych posiada tu fajne ogrodzone ogródki. Z kupnem/kredytem nie było żadnego problemu i nie mam żadnych zastrzeżeń do Biura Sprzedaży ani do WAN. Wszystko przebiegło sprawnie i szybko, żadnych dodatkowych kosztów ani nic podobnego.
Lokalizacja moim zdaniem jest dobra. Przystanek tramwajowy mam odrazu obok - nie trzeba iść niewiadomo którymi ścieżkami(2min), szybki wylot na autostradę, tesco, sklepy, bonarka, kościół również są bardzo blisko, no i PARK obok, co jest zaletą tych apartamentów. Mieszkam tu już kilka miesięcy i polecam. Dobre wentylacje, windy bardzo ciche, dokładne panie sprzątające, osiedle zadbane, koszą trawniki, ochrona bardzo miła, spokojne ogrodzone i chronione osiedle. Zdecydowanie wolałabym mieszkać tutaj, niż gdzieś na Prądnikach, Kurdwanowie, Czyżynach, pod Hutą itd, mimo że można tam kupić nieco taniej. Chwaląc lokalizację Wielickiej Garden: to jest tylko 5 minut bliżej do centrum. W II etapie powstaną również sklepy, więc to jeszcze bardziej umili życie codzienne mieszkańcom.

Na tym osiedlu najbardziej podobał mi się blok B z fajnym widokiem, ale mieszkania które mnie interesowały były po 350-400tys., więc niestety nie mogłam sobie pozwolić;-)
Powodzenia dla szukających mieszkania