Apartamenty Mogilska Kraków od Activ - mieszkania Grzegórzki forum opinie
Re: Apartamenty Mogilska Kraków od Activ - mieszkania Grzegórzki forum opinie
Nie wywietrzniki, tylko nawiewniki. Wydaje mi sie ze w scianie duzo lepsze bycmoze sie da to lepiej dostosowac do rekuperacji czy cos. Moze jakis klimatyzator zamontowac hm zeby nie wialo jak z okien zimnem
pozdro pisze:Nie wywietrzniki, tylko nawiewniki. Wydaje mi sie ze w scianie duzo lepsze bycmoze sie da to lepiej dostosowac do rekuperacji czy cos. Moze jakis klimatyzator zamontowac hm zeby nie wialo jak z okien zimnem
Nawiewniki w ścianie kojarzą mi się z oknami o podwyższonej izolacji akustycznej. Podobno powyżej pewnego poziomu izolacji, nawiewnik w oknie już nie wchodzi w grę. Widziałem takie rozwiązania w kilku inwestycjach. Żeby nie było- nie jestem fachowcem.
-
Ja tylko współczuję przyszłym mieszkańcom widoku masztu radiowego zza okna.. Bezpośrednia ekspozycja to najgorszy z możliwych scenariuszy..

Faktycznie z tym masztem przed oknami, to jest raczej kiepski widok, ciekawe czy jakoś to było uwzględniane w cenie mieszkania.

Tymczasem elewacje osiedla już niemal gotowe, a może nawet już ta resztka rusztowania zdjęta, bo zdjęcie ma trochę czasu. Zmieniło się otoczenie Mogilskiej w tym rejonie. Ciekawe jak się tam będzie ludziom mieszkało.

Tymczasem elewacje osiedla już niemal gotowe, a może nawet już ta resztka rusztowania zdjęta, bo zdjęcie ma trochę czasu. Zmieniło się otoczenie Mogilskiej w tym rejonie. Ciekawe jak się tam będzie ludziom mieszkało.
Moim skromnym zdaniem cosięniezna- to jest jakiś urbanistyczny żart. "Blisko do centrum" i od biedy, jednym chodnikiem, do Parku Lotników, ale bezpośrednia okolica to już jakaś żenada. Taki Nowy Przewóz 5.0, tylko w dużo gorszych cenach.
Do centrum nie tak blisko 2x dalej niż odemnie z N5D a na uczelnie dziecko wysłać na AGH to kawał drogi chyba że na AWF pójdzie. 

pozdro pisze:Do centrum nie tak blisko 2x dalej niż odemnie z N5D a na uczelnie dziecko wysłać na AGH to kawał drogi chyba że na AWF pójdzie.
AWF 3 przystanki, UEK 2 przystanki, Politechnika 4 przystanki, UJ 6 przystanków, AGH 8 przystanków (19 minut tramwajem) - faktycznie "kawał"drogi.
Plus przystanek tramwajowy pod nosem .
Z tego co pamietam to ceny przy poczatkowej sprzedaży to ok 7k. Kolejne etapy pomiedzy 8-9K . Ale bałabym sie zaufac temu deweloperowi bo troche zadłużony jest . Zmieniali chyba podwykonawce z powodu zaległości płatniczych i z terminowością chyba ciężko u niego .

painkar pisze:Plus przystanek tramwajowy pod nosem .Z tego co pamietam to ceny przy poczatkowej sprzedaży to ok 7k. Kolejne etapy pomiedzy 8-9K . Ale bałabym sie zaufac temu deweloperowi bo troche zadłużony jest . Zmieniali chyba podwykonawce z powodu zaległości płatniczych i z terminowością chyba ciężko u niego .
Najgorszy deweloper, oszukują, przekładają terminy, im nie należy ufać!
painkar pisze:Plus przystanek tramwajowy pod nosem .Z tego co pamietam to ceny przy poczatkowej sprzedaży to ok 7k. Kolejne etapy pomiedzy 8-9K . Ale bałabym sie zaufac temu deweloperowi bo troche zadłużony jest . Zmieniali chyba podwykonawce z powodu zaległości płatniczych i z terminowością chyba ciężko u niego .
Skąd takie informacje o zadłużeniu?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”