Kliny Zacisze - Atal Kraków - opinie i forum osiedla na Klinach

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
qwerty123@

Re: Kliny Zacisze - Atal Kraków - opinie i forum osiedla na Klinach

Postautor: qwerty123@ » 23 cze 2020, 15:24

mieszkanie mocno zakurzone, faktycznie przekute gniazdka maja obrabiać, kolo drzwi nie doróbki
jak oceniacie tynki ? myślicie ze na nadają się do pomalowania dla mniej wymagających (chyba średnio miejscami spoko gdzie indziej słabiej)
klatki brudne takie ze szok nie pozabezpieczane firma sprzątająca się narobi ale wszedłem do 1etapu klatki i czystko,
u mnie na balkonie raczej ok, nie zalegała woda, brudno zdecydowanie ale zobaczymy jak to przy odbiorze będzie

pozwolili wam robić zdjęcia :lol: :evil: ????

Carlaine-C1

Postautor: Carlaine-C1 » 24 cze 2020, 8:06

W niektórych miejscach na tynkach to były spore drobinki piachu, myślę że przynajmniej szlifowanie ścian, jak ktoś nie chce szpachlować, żeby to jakoś wyglądało nawet jak się białą farbą pomaluje. Jaki planujecie robić łazienkę? Dopłacaliście za wytynkowanie czy macie stan surowy łazienki jak było w prospekcie deweloperskiej. Będziecie tynkować albo kłaść płyty regipsowe?

qwerty123@

Postautor: qwerty123@ » 24 cze 2020, 9:43

a jest możliwość dotynkowania łazienki ?? ja myślałem o GK żeby nie marnować czasu na schniecie w listopadzie , do kogo ew. trzeba zgłosić dodatkowe tynkowanie?

Baltro

Postautor: Baltro » 24 cze 2020, 22:07

Odbiory mają być już w listopadzie? Mowa o etapie IIa czy IIb? W IIb powiedzieli nam że początkowo miało być na październik, ale przesunięte jest na styczeń (a własność nawet i na marzec). Ktoś mógłby potwierdzić jak to wygląda?

amuam

Postautor: amuam » 25 cze 2020, 8:37

Baltro pisze:Odbiory mają być już w listopadzie? Mowa o etapie IIa czy IIb? W IIb powiedzieli nam że początkowo miało być na październik, ale przesunięte jest na styczeń (a własność nawet i na marzec). Ktoś mógłby potwierdzić jak to wygląda?

Dla IIB, osoby które kupowały kilka miesięcy temu mają odbiór na listopad. Własność od początku była mowa o marcu.

Carlaine-C1

Postautor: Carlaine-C1 » 25 cze 2020, 9:47

W mailu z lutego jest że listopad, ja mam mieszkanie w IIa, rezerwowałam we wrześniu 2019. W poniedziałek jak pytałam o odbiór to powiedzieli że miało być opóźnienie ze względu na podłączenie mpec ale możliwe że go nie będzie. Na akcie notarialnym mam koniec września. Z tym brakiem tynków w łazience to lipa, stan deweloperski powinien być w stanie dewoleprskim a tu łazienka w stanie surowym. Faktycznie w prospekcie jest zaznaczone że tynki (oprócz łazienki i WC)

Mar G

Postautor: Mar G » 25 cze 2020, 10:52

Tynkują maszynowo gipsem.
To nie są dobre tynki do łazienek
zaprawy-kleje.pl/tynk-do-lazienki-wybrac

Mar G

Postautor: Mar G » 25 cze 2020, 11:10

W Echo Przedwiośnie też nie było tynków w łazience - jeśli to można uznać za wzorzec jakości.

MarkoPOLO

Postautor: MarkoPOLO » 26 cze 2020, 8:12

Uprzejmie proszę osoby które chciałby odstąpić cesje mieszkania w metrażu do 30 m2 w etapie IIB. Proszę o przesłanie oferty na adres meble1984@wp.pl. Z góry dziękuje :)

qwerty123@

Postautor: qwerty123@ » 10 lip 2020, 15:00

Witam,
proszę z doświadczenie ile płaciliście za wykończenie mieszkania ile metrów dla porównania :geek:

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”