Osiedle Stańczyka Kraków - Activ Investment Bronowice: opinie i forum
Re: Osiedle Stańczyka Kraków - Activ Investment Bronowice: opinie i forum
Po dwóch tygodniach i dwóch dniach od złożenia pisma zadzwoniłem do osoby, z którą podpisywałem umowę. Grzecznie powiedziałem, że nie ma pieniędzy i proszę abym tym się zajął. Zdziwił się, że zwrot jeszcze nie przyszedł i powiedział, że pójdzie do kogoś tam i zapyta/sprawdzi. Na drugi dzień przelew był na koncie.
Nie wiem czy to zbieg okoliczności czy tez pomogło postraszenie gazetami i prawnikiem ale dzisiaj wieczorem po 23 dniach dotarł przelew.
Nie zmienia to faktu, że takie działanie zdecydowanie zniechęciło minie do tego dewelopera i będzie on ostatnim którego komuś polecę.
A tak przy okazji to również dzwoniłem do osoby, z którą załatwiałem umowę i niestety ale uzyskałem jedynie informację, że on nic nie wie i nie jest w stanie pomóc i co najwyżej może mi podać maila do mitycznego dyrektora finansowego, który oczywiście nie raczył odpisać.
Nie zmienia to faktu, że takie działanie zdecydowanie zniechęciło minie do tego dewelopera i będzie on ostatnim którego komuś polecę.
A tak przy okazji to również dzwoniłem do osoby, z którą załatwiałem umowę i niestety ale uzyskałem jedynie informację, że on nic nie wie i nie jest w stanie pomóc i co najwyżej może mi podać maila do mitycznego dyrektora finansowego, który oczywiście nie raczył odpisać.
Co ze zwrotu jak teraz mieszkanie podrozaly w fajnych lokalizacjach z 1500zl minimum w stosunku do tego co bylo w osiedlu stanczyka. Totalna porazka z tymi akcjami gibaly betonowania Krakowa w efekcie pelno budow wstrzymanych lub blokowanych i ceny rosna strasznie szybko w dobrych lokalizacjach jak Bronowice czy Krowodrza czy Grzegorzki. Za nidelugo bedzie drozej niz w Warszawie bo tam maja jednak wieksza oferte.
Witam,
Odświężę: czy ktoś z Was ma jakiekolwiek potwierdzone info odnośnie dalszych losów inwestycji? Celowo pytam o pewne informacje a nie o spekulacje. Activ nie odpowiada za bardzo na maile dotyczące Stańczyka...
Odświężę: czy ktoś z Was ma jakiekolwiek potwierdzone info odnośnie dalszych losów inwestycji? Celowo pytam o pewne informacje a nie o spekulacje. Activ nie odpowiada za bardzo na maile dotyczące Stańczyka...
-
Witam
Czy ktoś w ostatnim czasie odzyskał pieniądze od Dewelopera?? ja napisałam pismo juz 3 tyg temu i dalej kasy brak.... zaczynam się martwic bo doszły mnie słuchy że chyba US wpisał im się na innej inwestycji. Prośba o info
Czy ktoś w ostatnim czasie odzyskał pieniądze od Dewelopera?? ja napisałam pismo juz 3 tyg temu i dalej kasy brak.... zaczynam się martwic bo doszły mnie słuchy że chyba US wpisał im się na innej inwestycji. Prośba o info
Jak się skończyła ta sprawa? Inwestycja miała się zakończyc na przełomie 2019-20 a do tej pory nic się nie dzieje na placu budowy? krakow.onet.pl/krakow-sad-zakazal-deweloperowi-budowy-prace-nadal-trwaja/e2nkwzp
kto byl na targach ten zaraz przy wejściu widział jak sie skończyła 

Ostatnio zmieniony 16 lut 2020, 0:29 przez Rak, łącznie zmieniany 2 razy.
Rak pisze:kto byl na targach ten zaraz przy wejściu widział jak sie skończyła
Nie byłem? Wygląda na to, że zostanie zburzony stary biurowiec na Zapolskiej 38, juz wiadomo kogo będzie to inwestycja?
osiedlekrk.pl czyli restart adresu 30-126 tym razem pod egidą echa. Zatem pewniej i drożej
miło tak sobie przeglądać liste gdy wszystko jeszcze wolne..bezproblemowo mozna rezerwować u pań na targach.

miło tak sobie przeglądać liste gdy wszystko jeszcze wolne..bezproblemowo mozna rezerwować u pań na targach.
Dzięki, to ciekawie się zapowiada początek roku, spora inwestycja i dużo mieszkań, w najbliższej okolicy podobnie, zobaczymy jak to się przełoży na ceny 

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”