Na stronie dewelopera pojawiły się zdjęcia osiedla i przy okazji okolicy z drona, jak ktoś jest zainteresowany to warto zerknąć. Szkoda tylko, że zdjęcia są robione tylko w stronę centrum, bo może widać by było Tatry gdyby wykonali zdjęcia w stronę południa. Niemniej widać na zdjęciach osiedla: Atal Kliny, Proinsa, Słoneczne Kliny oraz Panorama Kliny.
atalkliny . pl/galeria-dron. html
Kliny Zacisze - Atal Kraków - opinie i forum osiedla na Klinach
Re: Kliny Zacisze - Atal Kraków - opinie i forum osiedla na Klinach
Coś ostatnio mało ogólnie zdjęć dodają z budowy. Ciekaw jestem jak tam garaże i jak sprawuje się ten stropodach po ulewach.
Mts197x pisze:Coś ostatnio mało ogólnie zdjęć dodają z budowy. Ciekaw jestem jak tam garaże i jak sprawuje się ten stropodach po ulewach.
Mam informację od dewelopera, że wykonano w sposób prawidłowy kompletną hydroizolację w technologii TBW oraz, że w związku z tym nie przewidują żadnych problemów z wilgocią w garażu. Rzecz jasna nie jestem wstanie tego zweryfikować, bo nie mam ani zdjęć garażu, ani nie byłem w nim. Wiem, że w sąsiednim Proinsie mieszkańcy piszą na tym forum o problemach z wilgocią. Nie wiem jednak w jakim sposób tam wykonano hydroizolację, to że tam ludzie zgłaszają problemy z wilgocią nie oznacza, że będą także na osiedlu Atal. Niemniej warto o to pytać i kontrolować, gdy tylko będzie możliwość.
Mts197x pisze:Coś ostatnio mało ogólnie zdjęć dodają z budowy. Ciekaw jestem jak tam garaże i jak sprawuje się ten stropodach po ulewach.
Dodam, że na I etapie zaczęli szklić balkony i w moim subiektywnym przekonaniu prezentują się bardzo ładnie

Nimitz pisze:Mts197x pisze:Coś ostatnio mało ogólnie zdjęć dodają z budowy. Ciekaw jestem jak tam garaże i jak sprawuje się ten stropodach po ulewach.
Dodam, że na I etapie zaczęli szklić balkony i w moim subiektywnym przekonaniu prezentują się bardzo ładnie
Wiadomo już może z czego będą wykonane balkony? W sensie wg opisu stanu deweloperskiego jest napisane : "posadzka z desek tarasowych impregnowanych lub z płyt gresowych/betonowych lub desek kompozytowych"
Mts197x pisze:Nimitz pisze:Mts197x pisze:Coś ostatnio mało ogólnie zdjęć dodają z budowy. Ciekaw jestem jak tam garaże i jak sprawuje się ten stropodach po ulewach.
Wiadomo już może z czego będą wykonane balkony? W sensie wg opisu stanu deweloperskiego jest napisane : "posadzka z desek tarasowych impregnowanych lub z płyt gresowych/betonowych lub desek kompozytowych"
Deska kompozytowa.
-
Jakiej wielkości są komórki lokatorski?
Radarinio30 pisze:Jakiej wielkości są komórki lokatorski?
Wielkości są różne. Ale średnio wychodzi ok. 3.5 m2.z tym że są mające niewiele ponad 2 metry a są i 5,6 i nawet 8mio metrowe. Ale większość to ok 3-3.5 m2

Ta inwestycja jest nie glupia w sumie to dosc blisko jest do linii kolejowej. Teraz tam jest zarosnietr chaszczami ale jak zrobia przystanek Opatkowice i Mieszkanie Plus to powinno byc calkiem spoko dojscie 10-15 min an pociag. Wiec bedzie niezly doajzd. A tereny przyjemne do mieszkania. Bylem ostatnio i nie ma tragedii
-
Wydaje się że Kliny za kilka lat będą mocno zabudowane
Ceny mieszkań za rok rok /dwa pewnie wskocza w pułap 7000 zł
Duża inwestycja powstanie obok bloków atal i proins :
..com/story.php?story_fbid=1794397190664203&id=882814108489187
janiaconstruction.pl/aktualnosci,pokaz,26,q-park-kliny-przy-naszym-nowym-osiedlu
janiaconstruction.pl
Jeżeli ta inwestycja powstanie a na to się zapowiada to miejsce do zamieszkania z daleka od centrum będzie idealnym rozwiązaniem.
Ceny mieszkań za rok rok /dwa pewnie wskocza w pułap 7000 zł
Duża inwestycja powstanie obok bloków atal i proins :
..com/story.php?story_fbid=1794397190664203&id=882814108489187
janiaconstruction.pl/aktualnosci,pokaz,26,q-park-kliny-przy-naszym-nowym-osiedlu
janiaconstruction.pl
Jeżeli ta inwestycja powstanie a na to się zapowiada to miejsce do zamieszkania z daleka od centrum będzie idealnym rozwiązaniem.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”