Villa Klonowica Kraków od Sawa Apartments (Wola Duchacka) - informacje, opinie, forum
Re: Villa Klonowica Kraków od Sawa Apartments (Wola Duchacka) - informacje, opinie, forum
Patrząc na mapę hałasu w okolicy Lokum Vista podejrzewam, że jeśli mieszkanie nie będzie miało okien na zachód, a jeszcze lepiej jak będzie dalej od ulicy Sławka to hałas powinien być wyraźnie niższy.
-
Re: Villa Klonowica Kraków od Sawa Apartments (Wola Duchacka) - informacje, opinie, forum
Z Klonowica nie ma dużego ruchu, ale Villa Klonowica jest wciśnięta między jeden starszy blok, a plac na którym zaraz zaczynają budować Apartamenty Nowa Bonarka. Ta zielona przestrzeń na wizualizacji wklejonej tu jest już placem budowy
Okna Villi będą wychodzić albo na Klonowica, albo na boczną ścianę budynku.
Ta okolica lokalizacyjnie wg mnie jest dobra, ale ten blok jest wciśnięty w miejsce, w którym jeszcze niedawno rosło jedno drzewko, niewielka budka i było miejsce na zaparkowanie może 5 aut. Dla mnie lekka tragedia.

Ta okolica lokalizacyjnie wg mnie jest dobra, ale ten blok jest wciśnięty w miejsce, w którym jeszcze niedawno rosło jedno drzewko, niewielka budka i było miejsce na zaparkowanie może 5 aut. Dla mnie lekka tragedia.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”