Podedworze 11 Kraków od Westa Investments - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
trolltroll

Re: Podedworze 11 Kraków od Westa Investments - opinie na forum

Postautor: trolltroll » 30 lis 2025, 17:20

Tomek2025ns pisze:Jakby był monitoring to by problemu nie było. Ale deweloper postanowił zaoszczędzić kasę i rzeczywiście można kraść do woli. Z drugiej strony może dobrze by dać ludziom wybór a brak pomieszczenia to brak wyboru.

Ja polecam ubepiecenie na rower. Jak mi ukradną z piwnicy to mam full zwrot. Ale faktycznie, najpierw trzeba mieć gdzie trzymać.

Tomek2025ns

Postautor: Tomek2025ns » 30 lis 2025, 18:06

Aaaaa to wszystko jasne !!! Monitoring posiadają same Prestiżowe Inwestycje ! Czyli już wiadomo, że ta inwestycja taka nie jest skoro nie ma monitoringu i rowerowni. Gdzie niby rodzina z 3 dzieci ma trzymać trzy rowerki, cztery hulajnogi i np parę sanek ?? Śmiech na sali .

tonyxxl

Postautor: tonyxxl » 30 lis 2025, 18:47

Tomek2025ns pisze:Aaaaa to wszystko jasne !!! Monitoring posiadają same Prestiżowe Inwestycje ! Czyli już wiadomo, że ta inwestycja taka nie jest skoro nie ma monitoringu i rowerowni. Gdzie niby rodzina z 3 dzieci ma trzymać trzy rowerki, cztery hulajnogi i np parę sanek ?? Śmiech na sali .

Posiadają prawie wszystkie, ale nie montuje go od razu deweloper a dopiero potem zarządca budynku, który tym przy okazji zarządza lub zleca firmie zewnętrznej i tylko dolicza opłaty za niego najczęściej do funduszu remontowego.
Tomek2025ns pisze:Gdzie niby rodzina z 3 dzieci ma trzymać trzy rowerki, cztery hulajnogi i np parę sanek ?? Śmiech na sali .

Jak nie ma wózkowni/rowerowni to w komórce lokatorskiej? na ogródku? w garażu?
...Nie wiem, nie ma 3 dzieci. Pewnie przy drugim już bym się za domem rozglądał a nie mieszkaniem w bloku.

Tomek2025ns

Postautor: Tomek2025ns » 30 lis 2025, 19:04

Świetny pomysł, żeby robić okablowanie w nowym budynku :) :?: czyli co zrobione elewacje, tynki, wszystko nowe pachnące a zarządca wkracza i wierci wierci bruzduje j ciągnie kable od kamery do kamery i to jak natynkowo w kostkach czy robi bruzdy w styropianie ?? Głupie gadanie i tyle . Ewidentnie inwestycja na której ktoś chce kasę gruba zarobić kosztem mieszkańców .

A rowerownia w dzisiejszych czasach to totalne minimum,.tym bardziej w mieście w którym armia ludzi jeździ rowerami . Każda użyta tu argumentacja jest usprawiedliwieniem chytrości dewelopera.

mroku

Postautor: mroku » 01 gru 2025, 11:10

Tomek2025ns pisze:Świetny pomysł, żeby robić okablowanie w nowym budynku :) :?: czyli co zrobione elewacje, tynki, wszystko nowe pachnące a zarządca wkracza i wierci wierci bruzduje j ciągnie kable od kamery do kamery i to jak natynkowo w kostkach czy robi bruzdy w styropianie ?? Głupie gadanie i tyle . Ewidentnie inwestycja na której ktoś chce kasę gruba zarobić kosztem mieszkańców .

A rowerownia w dzisiejszych czasach to totalne minimum,.tym bardziej w mieście w którym armia ludzi jeździ rowerami . Każda użyta tu argumentacja jest usprawiedliwieniem chytrości dewelopera.

Przecież w Podedworze 9 są trzy rowerownie. W 11 nie będzie żadnej? Monitoring w 9 jest właśnie instalowany i w ogółem na koszt dewelopera (zarząd się dogadał jakoś). Inna sprawa że monitoring w zasadzie odstrasza może jakiś młodych łepków. Wejdzie gość w kapturze i czapce i co z tego że będziesz miał nagranie?

Tomek2025ns

Postautor: Tomek2025ns » 01 gru 2025, 19:28

Nie nie będzie rowerowni. Chciałem tam kupić mieszkanie ale z powodu braku rowerowni, wózkowni oraz monitoringu kupiłem przy wielickiej.

two

Postautor: two » 25 gru 2025, 23:30

Aktualny stan:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”