Imperial Look Up House Kraków / deweloper Imperial Capital - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
dylemat

Re: Imperial Look Up House Kraków / deweloper Imperial Capital - opinie na forum

Postautor: dylemat » 20 paź 2025, 0:03

To z mojej wycieczki po tej części Prądnika Białego, kilka zdjęć z budowy inwestycji Look Up House w Krakowie.

Obrazek

Stoją bloki, jeżeli to te, to na pierwszym jest już ocieplenie robione i elewacja.

Obrazek

Fajne duże przeszklenia, mam wrażenie, że jeszcze kilka lat temu praktycznie nikt w Krakowie takich nie robił, a ostatnio coraz częściej można spotkać.

dylemat

Re: Imperial Look Up House Kraków / deweloper Imperial Capital - opinie na forum

Postautor: dylemat » 20 paź 2025, 0:04

Kolejna w tej okolicy łaka zmienia się w osiedle mieszkaniowe.

Obrazek

Ja jestem pod wrażeniem tego, ile tam się buduje nowych osiedli, i to całkiem dużych.

dylemat

Postautor: dylemat » 20 paź 2025, 0:06

W dosyć dużej odległości od tych bloków rusza chyba budowa kolejnych.

Obrazek

Tablica informacyjna wskazuje, że to też Imperial Capital.

Obrazek

Oni planują tam tak duże osiedle i mają taką ogromną działkę?

nanu

Postautor: nanu » 22 paź 2025, 21:02

dylemat pisze:W dosyć dużej odległości od tych bloków rusza chyba budowa kolejnych.

Obrazek

Tablica informacyjna wskazuje, że to też Imperial Capital.

Obrazek

Oni planują tam tak duże osiedle i mają taką ogromną działkę?

To Murapol leci z kolejnymi budynkami murapol.pl/oferta/krakow/murapol-prado
To co teraz zaczynają budować to według mapy na stronie budynki B1B i B1A

michalbud8

Postautor: michalbud8 » 29 paź 2025, 10:39

Czyli budowa widoczna na zdjęciu to Murapol? A tablica budowy Imperial Capital to druga budowa?

dylemat

Postautor: dylemat » 29 paź 2025, 12:48

michalbud8 pisze:Czyli budowa widoczna na zdjęciu to Murapol? A tablica budowy Imperial Capital to druga budowa?

Nie, budowa widoczna na zdjęciu, to LookUp - jest na jednej fotografii tablica z podpisem. A tablica, to też Imperial Capital, co widać na zdjęciu.

Murapol Prado, to budynki z cegły (pustaka ceramicznego) stawiane obok, wrzucę zdjęcia niedługo.

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”