Inwestycja mieszkaniowa pomiędzy ulicami Conrada i Radzikowskiego w Krakowie - opinie na forum
Inwestycja mieszkaniowa pomiędzy ulicami Conrada i Radzikowskiego w Krakowie - opinie na forum
Pomiędzy ulicami Radzikowskiego i Conrada w Krakowie rośnie nowa inwestycja mieszkaniowa, nie wiem czy to nie jest ul. Radzikowskiego. Ale nie mogę znaleźć za bardzo informacji o tym, koto to buduje, czy są sprzedawane tam mieszkania, a jeśli tak, to w jakich cenach.
Re: Inwestycja mieszkaniowa pomiędzy ulicami Conrada i Radzikowskiego w Krakowie - opinie na forum
Budynek długi, na wąskiej działce, co jest częste w tej okolicy.

A sama budowa już mocno zaawansowana.

Budynek też spory, choć chyba nie będzie jakiś specjalnie wysoki.

A sama budowa już mocno zaawansowana.

Budynek też spory, choć chyba nie będzie jakiś specjalnie wysoki.
Re: Inwestycja mieszkaniowa pomiędzy ulicami Conrada i Radzikowskiego w Krakowie - opinie na forum
Technologia budowy najwyraźniej taka, że szkielet budynku jest z betonu, natomiast ściany pomiędzy nimi są wypełniane chyba bloczkami betonowymi.

Balkony chyba jakieś duże w tym budynku nie będą, no ale jednak będą.

Ciekawe, jakie mieszkania tam powstaną, czy coś większego się znajdzie, czy tylko małe, tj. kawalerki i 2-pokojowe.

Balkony chyba jakieś duże w tym budynku nie będą, no ale jednak będą.

Ciekawe, jakie mieszkania tam powstaną, czy coś większego się znajdzie, czy tylko małe, tj. kawalerki i 2-pokojowe.
Ktoś wie, gdzie można znaleźć więcej informacji o tych mieszkaniach?

Kto to buduje, nie udało mi się znaleźć tablicy informacyjnej tam.

Jeszcze jedno zdjęcie.

Kto to buduje, nie udało mi się znaleźć tablicy informacyjnej tam.

Jeszcze jedno zdjęcie.
Jakąś wskazówką jest kontener stojący przy budowie:

Pojawia się nazwa Galinvest, może to przypadek, a może to jest deweloper, który inwestycję buduje. Na ich stronie nie znalazłem żadnych informacji.

Pojawia się nazwa Galinvest, może to przypadek, a może to jest deweloper, który inwestycję buduje. Na ich stronie nie znalazłem żadnych informacji.
musi być tablica informacyjna na widoku
tonyxxl pisze:musi być tablica informacyjna na widoku
Wiem, że powinna, ale może była gdzieś po drugiej stronie budowy. W każdym razie nie udało mi się jej znaleźć.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”