3 Wymiary Bronowice Kraków / deweloper Q3D Locum - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
fjrc

Re: 3 Wymiary Bronowice Kraków / deweloper Q3D Locum - opinie na forum

Postautor: fjrc » 16 maja 2025, 19:29

W tym przypadku tylko kawałek ogródka jest nad garażem, a zdecydowanie większość jest strefą głębokiej ziemi, więc drzewa pewnie można posadzić i fajnie zaaranżować ogród.

tonyxxl

Postautor: tonyxxl » 16 maja 2025, 22:37

Nowy pisze:
fjrc pisze:Ale kojarzę ludzi, dla których właśnie mieszkanie z ogródkiem to coś, czego szukają, a nie ostatnie czy przedostatnie piętra.

Ja też kojarzę takich ludzi, sam do takich należę. Chodzi o to że ogródek to tak właśnie do ok 50m2 jest. Taki 150 czy już nie mówię o 450m2 to pełnoprawny ogród. Nie pielęgnowany regularnie zarasta szybko chwastami i zamiast cieszyć to robi się problem.
Nie wiem czy ludzie, którzy nigdy nie mieli właśnie choćby "ogródka", wiedzą z czym wiąże się taki spory kawałek ziemi.

Rosaline012

Postautor: Rosaline012 » 17 maja 2025, 11:34

Myślę, że taki wielki ogródek w takiej okolicy daje namiastkę nie mieszkania w bloku, ze moze mniej czuc obecnosc przechodzacych sasiadow, chodnikow blokow dookola. Ogrodzony siatką spacerniak tego nie daje. Głównie dla rodzin z dziećmi i emerytów, ja rozważam zakup dla rodziców na starość, natomiast faktycznie pielęgnacja tego, koszenie trawy jeśli ktoś nie lubi i nie umie to może być problem. Winda jest. Garaż obejmuje tylko część tam gdzie bloczki. Pozostała część ogrodka nie jest nad garażem.

humbak

Postautor: humbak » 17 maja 2025, 14:14

a jakie oni tam w ogóle mają ceny?

Rosaline012

Postautor: Rosaline012 » 17 maja 2025, 15:14

humbak pisze:a jakie oni tam w ogóle mają ceny?

Mi podali ok 15 800zl przy 53 m2. Nie chcieli nic negocjować i raczej straszyli ze będą podnosić. Cena na priv oczywiście.

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”