miras30 pisze:Sa też osoby które pracują w Krakowie, wówczas kiedy pracują w centrum dojeżdżają pociągiem do Galerii Krakowskiej w 20 minut, ale na stację kolejową też trzeba dojechać samochodem, to jest trochę słabe.
A co sądzicie o wyglądzie tych bloków? Widziałem na żywo, zarówno z zewnątrz jak i wewnątrz, w środku zarówno klatki jak i części wspólne, wyglądają naprawdę imponująco.
Jeśli chodzi o dojazd samochodem na stację, to ile on mniej więcej zajmuje z miejsca, w którym powstaje to osiedle? Ile trzeba doliczyć do tych 20 min pociągiem? No i ile jeszcze trzeba w samym Krakowie przejechać, to już inna sprawa. Sam mieszkając w Krakowie pracowałem niedawno tak, że miałem mniej więcej 10 min na przystanek tramwajowy, a z niego tramwajem 22 min. Czy to znaczy, że byłem w gorszej sytuacji niż mieszkańcy osiedla Dolina Krasowa w Krzeszowicach dojeżdżający każdego dnia do Krakowa do pracy? Pod warunkiem oczywiście, że z dworca nie mają do pracy więcej niż 3-4 min pieszo, bo tyle miałem z przystanku tramwajowego.
Wrzucisz jakieś własne zdjęcia tych bloków, bo często mam wrażenie, że to co deweloper wrzuca na stronę, to tylko najlepsze ujęcia i najlepsze perspektywy.