Inwestycja Vido Kraków - Ekopark deweloper / opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
marcinno

Re: Inwestycja Vido Kraków - Ekopark deweloper / opinie na forum

Postautor: marcinno » 13 lut 2025, 12:55

Pytałem o miejsca postojowe - to tylko do największych można zakupić dwa, do mniejszych mimo że też duże są tylko jedno.. a nie ma żadnych ogólnodostępnych.. więc to też może być problem.

czang

Postautor: czang » 16 lut 2025, 22:59

To jeszcze gdyby kogoś interesowało, to znalazłem dwa zdjęcia z tego, jak tam mieszkania oglądałem.

Obrazek

Gniazdko na balkonie, niby to powinien być standard w droższej inwestycji, ale niestety nie jest, więc miło, że zrobili. Choć czy to na pewno powinno być takie jak to? Wygląda na łazienkowe, czy na zewnątrz nie powinno być takie, które zapewnia lepszy poziom szczelności? Ale nie znam się, dlatego pytam.

czang

Postautor: czang » 16 lut 2025, 23:02

No i jeszcze standard deweloperski mieszkań, który tam mają, wygląda to tak:

Obrazek

Czyli gniazdka zamontowane, rury na ścianach poprowadzone i tu chyba puszka z trójfazówką pod płytę indukcyjną. Czyli taka średnia.

Mar G

Postautor: Mar G » 16 lut 2025, 23:20

czang pisze:No i jeszcze standard deweloperski mieszkań, który tam mają, wygląda to tak:

Obrazek

Czyli gniazdka zamontowane, rury na ścianach poprowadzone i tu chyba puszka z trójfazówką pod płytę indukcyjną. Czyli taka średnia.

Skupiłbym się raczej bardziej na jakości tynków. Nie wiem czy zdjęcie tak dziwnie to obrazuje - ale wyglądają jakby je pijany packą nakladał

czang

Postautor: czang » 16 lut 2025, 23:31

Też zwróciłem na to uwagę na zdjęciu, ale zupełnie nie miałem takiego wrażenia oglądając mieszkanie, więc trudno mi powiedzieć czy to jakieś przekłamanie zdjęcia czy nie.

Ale tak czy inaczej, idąc do nich po mieszkanie warto zwrócić uwagę na jakość położenia tynków i sprawdzić czy jest ok.

czang

Postautor: czang » 28 kwie 2025, 9:16

Co ciekawe, z tego co widać na stronie inwestycji Vido, to zostały im tam tylko 2 mieszkania do sprzedania, więc nieźle ruszyło. Ciekawe czy to kwestia grania cenami (pamiętam, że dawali rabaty rzędu 100 tys. nawet w ramach dni otwartych), czy po prostu po zbudowaniu ta oferta stała się tak atrakcyjna.

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”