Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie od Imperial Capital / gdzie powstaną
Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie od Imperial Capital / gdzie powstaną
Na stronie imperial widnieją dwie nowe inwestycje: Prądnik biały i Bronowice. Może orientujecie się gdzie można się spodziewać tych inwestycji? W biurze Imperial nie podają jeszcze żadnych szczegółów.
Re: Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie od Imperial Capital / gdzie powstaną
Mogę się mylić ale po wizualizacji wygląda mi to na to co jest przy Białoprądnickiej. Ale w sumie obecnie wielu w podobnym klimacie buduje.....
Re: Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie od Imperial Capital / gdzie powstaną
kat_str pisze:Na stronie imperial widnieją dwie nowe inwestycje: Prądnik biały i Bronowice.
Faktycznie, mają rozmach w tym Imperialu. Trudno wyznać się z wizualizacji, gdzie to jest, ale ciekawe, kiedy ruszy sprzedaż. A udało Ci się zapisać na jakąś przedsprzedaż?
Nowy pisze:kat_str pisze:Na stronie imperial widnieją dwie nowe inwestycje: Prądnik biały i Bronowice.
Faktycznie, mają rozmach w tym Imperialu. Trudno wyznać się z wizualizacji, gdzie to jest, ale ciekawe, kiedy ruszy sprzedaż. A udało Ci się zapisać na jakąś przedsprzedaż?
Trzy lata temu kupiłam drugie mieszkanie, więc przez pewnie najbliższe minimum 10 lat ni eplanuję kolejnego zakupy

Ale mieszkam w pobliżu i regularnie chodzę tamtędy na spacery i stąd skojarzyłam podobnie wyglądające bloki.
znalazłam, to nie to samo. To jest to co miałam w głowie investmap.pl/inwestycja/apartamenty-bialopradnicka,12451.html
To Imperialu to dopiero zaczną budować chyba, podejrzewam, że jeszcze dziury w ziemi nie ma. La vie już rozpoczęli sprzedaż a na miejscu nic się jeszcze nie dzieje.
Jedna z realizowanych przez nich inwestycji, to oczywiście La Vie House, natomiast ta inwestycja na Prądniku Białym, to pewnie Imperial Look Up House, więc chwilę trwało, ale sprawa się wyjaśniła.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”