Chyba jeszcze jeden blok powstanie przy ul. Reduta w Krakowie pomimo tego, że teren, na którym miał stanąć miał w planie miejscowym być przeznaczony pod zieleń. Nie wiem gdzie tam się jeszcze coś zmieści, ale to miejsce jest jednak niezłym obrazem klęski planowania przestrzennego w Krakowie. Do tego co to za plany, które deweloperzy kwestionują, jak chcą, czy one nie są przypadkiem niskiej jakości?
biznes.lovekrakow.pl/aktualnosci/pradnik-czerwony-miala-byc-zielen-wyrosnie-blok-mieszkancy-mowia-o-absurdzie-zdjecia_55214.html
I ktoś może wie, co to za deweloper będzie tam budował nowe mieszkania? To będzie też Balbud, a może Dom-Bud czy jeszcze ktoś inny?
Nowa inwestycja mieszkaniowa ul. Reduta Kraków - informacje i opinie na forum
Re: Nowa inwestycja mieszkaniowa ul. Reduta Kraków - informacje i opinie na forum
Przejeżdżałem dzisiaj przez ta okolicę i nie zauważyłem nic niepokojącego, w sensie, że chyba nie toczy się tam żadna nowa budowa, ale może coś przeoczyłem. Wiecie, w którym dokładnie miejscu miałoby to być i jak duże są szanse na to, że tam faktycznie zostanie coś nowego wybudowane?
Re: Nowa inwestycja mieszkaniowa ul. Reduta Kraków - informacje i opinie na forum
Wydaje mi się, że to jest działka mniej więcej na przeciwko ul. Reduta 28 (budynku gdzie jest przedszkole/żłobek).
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”