[I etap] Zakończenie budowy pierwszego bloku na os. Ozon Kraków - zdjęcia i opinie
[I etap] Zakończenie budowy pierwszego bloku na os. Ozon Kraków - zdjęcia i opinie
pracuje niedaleko i sprobuje podjechac;) ps. Już zakonczyli prace budowlane;)
Re: [I etap] Zakończenie budowy pierwszego bloku na os. Ozon Kraków - zdjęcia i opinie
Prace skonczyli, ale na budowe i do swojego mieszkania nadal wejsc nie mozna.
Odbiory wstepne zaczna sie od bud 31, 33 natomiast kolejne bloki 35, 37 od stycznia.
Odbiory wstepne zaczna sie od bud 31, 33 natomiast kolejne bloki 35, 37 od stycznia.
Re: [I etap] Zakończenie budowy pierwszego bloku na os. Ozon Kraków - zdjęcia i opinie
Wlasnie to mnie dziwi i lekko denerwuje. Kase mamy wpłacić do 2 tygodni, a wejsc nie można. Bez sensu, na wiekszosci inwestycji wpuszczaja na dlugo przed zakonczeniem prac budowlanych! A na ozonie dopiero po pozwoleniu na użytkowanie.
No tak ale zwroc uwage ze w innych inwestycjach masz juz dawno zaplacona wiekszosc ceny bo placisz w transzach do czasu zakonczenia budowy, mysle ze bedzie dobrze, 1 odbiory pewnie na styczen jakos
Co nie zmienia faktu, ze podczas podpisywania umowy deweloperskiej mowili, ze bedzie mozna wejsc na budowe w pazdzierniku, potem, ze na poczatku listopada, potem pod koniec, potem w grudniu, a teraz w ogole nie mozna... dopiero zobaczymy przy odbiorze
troche niefajnie

vakossa pisze:pracuje niedaleko i sprobuje podjechac;) ps. Już zakonczyli prace budowlane;)
czy może udało się zrobić jakieś zdjęcia?
Ktoś coś, jakieś nowe wiadomości?
Nic nowego, trzeba wplacac kase i czekac na pozwolenie na uzytkowanie. Teoretycznie 2 miesiace na to jest 
Nadal nie wiadomo jaki czynsz, bo dzwonilam...

Nadal nie wiadomo jaki czynsz, bo dzwonilam...
Hej,
byłem w sobotę zobaczyć czy coś nowego sie pojawiło, cyknąłem kilka fotek: https://photos.app.goo.gl/CxCoA2Mk4XndkcPu2
Moim zdaniem wygląda to calkiem nieźle, choć na zewnątrz jeszcze trochę roboty zostało.
byłem w sobotę zobaczyć czy coś nowego sie pojawiło, cyknąłem kilka fotek: https://photos.app.goo.gl/CxCoA2Mk4XndkcPu2
Moim zdaniem wygląda to calkiem nieźle, choć na zewnątrz jeszcze trochę roboty zostało.
Wróć do „Osiedle Ozon od Megapolis Deweloper - forum mieszkańców inwestycji”