Mieszkania socjalne w oklicy ul. Mączyńskiego niedaleko Osiedla Ozon Kraków

Forum mieszkańców inwestycji Osiedle Ozon w Krakowie. Służy omawianiu spraw związanych z osiedlem budowanym przez dewelopera Megapolis oraz dzieleniu się opiniami i informacjamii na jego temat.
bass

Mieszkania socjalne w oklicy ul. Mączyńskiego niedaleko Osiedla Ozon Kraków

Postautor: bass » 27 sie 2017, 19:47

vakossa pisze:A słyszeliście coś o ul. Marczyńskiego? trochę się przeraziłam... mam nadzieję że już spokojnie - w przeciwnym wypadku będzie mi brakowało ochrony całodobowej:)

A co takigo na marczynskiego ? chyba ze chodzi ci o komunalne mieszkania

vakossa

Re: Mieszkania socjalne w oklicy ul. Mączyńskiego niedaleko Osiedla Ozon Kraków

Postautor: vakossa » 27 sie 2017, 22:23

Tak, chodzi mi o te kilkaset mieszkań socjalnych. Czytałam gdzieś że tam nie było za miło i że strach po zmroku wychodzić.

Powiedzcie mi też o co dokładnie chodzi z tym ogrodzeniem tak naprawdę że niby nie w tym miejscu co powinno?

bass

Postautor: bass » 28 sie 2017, 9:09

Kiedys nie bylo milo , to prawda natomiast teraz zrobilo sie tam normalnie jak wszedzie, nie ma sie czego bac :) Sam zastanawiam sie nad osiedlem Ozon chodzilem tam wielokrotnie i nie mam zastrzezen :)

aniabagins

Postautor: aniabagins » 03 sty 2018, 20:51

Cześć, potwierdzam ! byłam parę razy w okolicy osiedla o różnych porach, zrobiłam wywiad z napotkanymi osobami (m.in.Pani z budynku z Activu), wszystkie zgodnie powiedziały że okolica jest bez żadnych zastrzeżeń, jedyne co słychać to latające samoloty :)

Wróć do „Osiedle Ozon od Megapolis Deweloper - forum mieszkańców inwestycji”