Re: Okolica w której powstaje osiedle Dąbska Street Kraków / rozwój okolic ul. Lema
Re: Okolica w której powstaje osiedle Dąbska Street Kraków / rozwój okolic ul. Lema
...
Ostatnio zmieniony 29 sie 2018, 19:09 przez kowal123, łącznie zmieniany 1 raz.
ja też byłem i jestem trochę zdruzgotany tym, jak bardzo przerąbane będą miały osoby kupujące mieszkanie na wprost Areny 

czemu przerąbane? mało kto ma teraz widok z okna na łąkę czy las w mieście. Z resztą działkę przed budynkami C i D i tak w końcu zabudują trzeba się z tym liczyć i zasłoni arenę -analizując samą inwestycje Dąbską Street
Podobno tam jest dużo właścicieli i są problemy z wykupem gruntu. Należałoby zrobić jakąś zrzutę i odkupić od kogoś kawałek ziemi tak aby nikt więcej nie mógł tego odkupić... 

tak, wg Dasty tam jest bardzo dużo właścicieli więc zabudować będzie ciężko. Tam jest teraz całkiem fajny kawałek dzikiej zieleni.
Chodziło mi o światła Areny, przy tym różowym oświetleniu Tauron jest luz, ale z okazji meczu siatkówki i bardziej żwawych reklam widziałem jak cała ściana bloku świeciła jak stroboskop, w środku chyba nie będzie za wesoło
Chodziło mi o światła Areny, przy tym różowym oświetleniu Tauron jest luz, ale z okazji meczu siatkówki i bardziej żwawych reklam widziałem jak cała ściana bloku świeciła jak stroboskop, w środku chyba nie będzie za wesoło
Wystarczy zamontowac w mieszkaniu rolety i po problemie
Te krzaki przed osiedlem zakwitly mocno, czy jest opcja zmusic wlasciciela dzialki aby skosil te chwasty?
Wróć do „Dąbska Street Kraków od Dasta Invest - forum mieszkańców osiedla”