Sklep Biedronka w okolicach ul. Lema w Krakowie? W budynku Lema 28 Kraków?
Re: Sklep Biedronka w okolicach ul. Lema w Krakowie? W budynku Lema 28 Kraków?
W tej biedronce na 2 Pułku od 10 lat zakupy robię, przecież tutaj pod samym sklepem jest parking na około 20 samochodów. Ponadto zaraz obok wzdłuż bloku jest tez mnóstwo miejsc parkingowych i z reguły są wolne.
Ja miałem na myśli, że ta biedronka nie jest integralną częścią żadnego bloku, tak jak w przypadku np. Łepkowskiego.
Mirosław Ch. Urodzony w Małopolsce, na co dzień mieszkający w Krakowie.
nie wiem czy to dla kogoś ma znaczenie, ale ostatecznie biedronki tam ma nie być
realista pisze:nie wiem czy to dla kogoś ma znaczenie, ale ostatecznie biedronki tam ma nie być
Ale to rzeczywiście było coś na rzeczy i sprawa upadła? Bedzie jakiś inny większy sklep? Przydałoby się coś takiego w tej okolicy.
Widziałem gdzieś informację, że w miejscu Decathlona miałby taki sklep powstać, a sportowy miałby się przenieść gdzieś dalej, ale nie wiem, ile w tym prawdy. Ktoś może wie coś więcej?
lotny pisze:Widziałem gdzieś informację, że w miejscu Decathlona miałby taki sklep powstać, a sportowy miałby się przenieść gdzieś dalej, ale nie wiem, ile w tym prawdy. Ktoś może wie coś więcej?
Znajomi którzy znają się z tym deweloperem dostali taką samą informację, poza tym kilka osób tutaj też o tym wspominało. Albo deweloper wciska kit albo jest to prawda, raczej to drugie.
kolejna ściema, tak samo jak przy lema tak samo w miejscu czy obok decathlonu żadnej biedronki nie będzie, informacja ze źródła, czyli dyskontu
realista pisze:kolejna ściema, tak samo jak przy lema tak samo w miejscu czy obok decathlonu żadnej biedronki nie będzie, informacja ze źródła, czyli dyskontu
Rozumiem że pracujesz w zarządzie Jeronimo Martins Panie bajkopisarzu i stąd ta pewność?

Tuzinek pisze:realista pisze:kolejna ściema, tak samo jak przy lema tak samo w miejscu czy obok decathlonu żadnej biedronki nie będzie, informacja ze źródła, czyli dyskontu
Rozumiem że pracujesz w zarządzie Jeronimo Martins Panie bajkopisarzu i stąd ta pewność?![]()
i jak tam miszczu? można już zrobić zakupy w tej biedrze?
To może już teraz robicie zakupy w nowej Biedronce przy Lema w Krakowie?
Wygląda na to, że jednak żaden z takich sklepów tam nie powstał i chyba im mniej wolnych działek w okolicy tym mniejsza szansa na to.
Ciekawe czy na osiedlu bloków pod wynajem na terenie po Plazie znajdzie się miejsce na jakiś sklep tego formatu?
Ciekawe czy na osiedlu bloków pod wynajem na terenie po Plazie znajdzie się miejsce na jakiś sklep tego formatu?
Wróć do „Dąbska Street Kraków od Dasta Invest - forum mieszkańców osiedla”