Sklep Biedronka w okolicach ul. Lema w Krakowie? W budynku Lema 28 Kraków?

Forum przeznaczone dla osób, które już kupiły lub chcą kupić nowe mieszkanie w Krakowie w inwestycji Dąbska Street za którą odpowiada deweloper Dasta Invest. Zapraszamy do wymiany informacji i opinii.
Tuzinek

Re: Sklep Biedronka w okolicach ul. Lema w Krakowie? W budynku Lema 28 Kraków?

Postautor: Tuzinek » 26 lip 2023, 11:57

W tej biedronce na 2 Pułku od 10 lat zakupy robię, przecież tutaj pod samym sklepem jest parking na około 20 samochodów. Ponadto zaraz obok wzdłuż bloku jest tez mnóstwo miejsc parkingowych i z reguły są wolne.

michok

Postautor: michok » 26 lip 2023, 17:36

Ja miałem na myśli, że ta biedronka nie jest integralną częścią żadnego bloku, tak jak w przypadku np. Łepkowskiego.
Mirosław Ch. Urodzony w Małopolsce, na co dzień mieszkający w Krakowie.

realista

Postautor: realista » 15 wrz 2023, 7:49

nie wiem czy to dla kogoś ma znaczenie, ale ostatecznie biedronki tam ma nie być

czang

Postautor: czang » 15 wrz 2023, 8:33

realista pisze:nie wiem czy to dla kogoś ma znaczenie, ale ostatecznie biedronki tam ma nie być

Ale to rzeczywiście było coś na rzeczy i sprawa upadła? Bedzie jakiś inny większy sklep? Przydałoby się coś takiego w tej okolicy.

lotny

Postautor: lotny » 10 mar 2024, 23:50

Widziałem gdzieś informację, że w miejscu Decathlona miałby taki sklep powstać, a sportowy miałby się przenieść gdzieś dalej, ale nie wiem, ile w tym prawdy. Ktoś może wie coś więcej?

Tuzinek

Postautor: Tuzinek » 11 mar 2024, 0:27

lotny pisze:Widziałem gdzieś informację, że w miejscu Decathlona miałby taki sklep powstać, a sportowy miałby się przenieść gdzieś dalej, ale nie wiem, ile w tym prawdy. Ktoś może wie coś więcej?

Znajomi którzy znają się z tym deweloperem dostali taką samą informację, poza tym kilka osób tutaj też o tym wspominało. Albo deweloper wciska kit albo jest to prawda, raczej to drugie.

realista

Postautor: realista » 11 mar 2024, 8:26

kolejna ściema, tak samo jak przy lema tak samo w miejscu czy obok decathlonu żadnej biedronki nie będzie, informacja ze źródła, czyli dyskontu

Tuzinek

Postautor: Tuzinek » 11 mar 2024, 11:36

realista pisze:kolejna ściema, tak samo jak przy lema tak samo w miejscu czy obok decathlonu żadnej biedronki nie będzie, informacja ze źródła, czyli dyskontu

Rozumiem że pracujesz w zarządzie Jeronimo Martins Panie bajkopisarzu i stąd ta pewność? :lol:

Obrazek

realista

Postautor: realista » 25 kwie 2025, 8:40

Tuzinek pisze:
realista pisze:kolejna ściema, tak samo jak przy lema tak samo w miejscu czy obok decathlonu żadnej biedronki nie będzie, informacja ze źródła, czyli dyskontu

Rozumiem że pracujesz w zarządzie Jeronimo Martins Panie bajkopisarzu i stąd ta pewność? :lol:

Obrazek

i jak tam miszczu? można już zrobić zakupy w tej biedrze?

8-)

czang

Postautor: czang » 21 paź 2025, 10:43

To może już teraz robicie zakupy w nowej Biedronce przy Lema w Krakowie? ;) Wygląda na to, że jednak żaden z takich sklepów tam nie powstał i chyba im mniej wolnych działek w okolicy tym mniejsza szansa na to.

Ciekawe czy na osiedlu bloków pod wynajem na terenie po Plazie znajdzie się miejsce na jakiś sklep tego formatu?

Wróć do „Dąbska Street Kraków od Dasta Invest - forum mieszkańców osiedla”