Analiza umów deweloperskich na zakup mieszkania - Siesta deweloper Lokum
Analiza umów deweloperskich na zakup mieszkania - Siesta deweloper Lokum
Pewnie tak jak wszyscy inni klienci otrzymałem niedawno wzór umowy deweloperskiej. Czy ktoś konsultował już ją z prawnikiem? Czy dostrzegł ktoś jakieś nieciekawe zapisy, które potencjalnie możnaby chcieć zmienić?
Re: Analiza umów deweloperskich na zakup mieszkania - Siesta deweloper Lokum
czy jest ktoś zainteresowany rozmową nt umowy developerskiej / inwestycji na priv?
zamierzam analizować umowę z prawnikiem w kontekście hasła "służebność odpłatna"
zamierzam analizować umowę z prawnikiem w kontekście hasła "służebność odpłatna"
pz1987 pisze:czy jest ktoś zainteresowany rozmową nt umowy developerskiej / inwestycji na priv?
Witam,
niestety z jakiegoś powodu nie mam możliwości utworzenia wiadomości prywatnej na tym forum. Proszę o kontakt na adres email partir07@gmail.com, chętnie z kimś porozmawiam na temat każdego aspektu tej inwestycji.
Może warto zastanowić się nad utworzeniem jakiegoś prywatnego forum?
Ostatnio zmieniony 07 sie 2017, 0:59 przez slwk, łącznie zmieniany 1 raz.
@mlm napisz mejla do partir07 dorzucimy Cie do konwersacji mejlowej, jest historyczność więc możemy skorzystać z takiej formy zanim formum powstanie 

dla zainteresowanych kompleksową opinią prawnika nt. umowy deweloperskiej mam informacje że są 3 osoby które wstępnie zadeklarowały się żeby uzyskać taką opinie wspólnie, chodzi o rozłożenie kosztów, jeśli ktoś jeszcze chce się dołączyć nie ma problemu
btw czy forum, czy lista dyskusyjna, grupa na skype, ..., byle móc się wymieniać informacjami
im nas więcej tym łatwiej będzie
btw czy forum, czy lista dyskusyjna, grupa na skype, ..., byle móc się wymieniać informacjami

im nas więcej tym łatwiej będzie
-
ja tez korzystałem z prawnika i jak na razie dzial sprzdazy nie odpowiedział na wszystkie pytania, zwłaszcza jakies klauzule w załącznikach do umowy developerskiej, poza tym ze niby się deklarują ale do końca nie wiedza co jak będzie, i czy da rade cos zmienić, przeszedłem już jedna umowę w zyciu i trochę inaczej była przygotowana
a gdzie to forum jest? dacie namiary?
a gdzie to forum jest? dacie namiary?
-
Dzień dobry,
również jestem zainteresowana wspólną analizą UD z prawnikiem
proszę o dodanie do forum/ korespondencji
Pozdrawiam
również jestem zainteresowana wspólną analizą UD z prawnikiem
proszę o dodanie do forum/ korespondencji
Pozdrawiam
A jakie macie zapisy w umowach deweloperskich, które budzą największe wątpliwości?
Witam,
czy lista dyskusyjna jest jeszcze czynna? Pisałem do Pana partir07@gmail.com, jednak nie udało mi się uzyskać odpowiedzi.
czy lista dyskusyjna jest jeszcze czynna? Pisałem do Pana partir07@gmail.com, jednak nie udało mi się uzyskać odpowiedzi.
Witam,
przepraszam za brak odpowiedzi na maila. Ten adres używany jest przeze mnie tylko od czasu do czasu i nie sprawdzam go regularnie (w zasadzie wcale).
Nasza mailowa dyskusja wygasła. Zrzutka na opinię prawnika została zamknięta około półtora miesiąca temu.
Myślę, że w tym momencie najrozsądniejszym rozwiązaniem jest używanie tego forum do wzajemnej komunikacji.
przepraszam za brak odpowiedzi na maila. Ten adres używany jest przeze mnie tylko od czasu do czasu i nie sprawdzam go regularnie (w zasadzie wcale).
Nasza mailowa dyskusja wygasła. Zrzutka na opinię prawnika została zamknięta około półtora miesiąca temu.
Myślę, że w tym momencie najrozsądniejszym rozwiązaniem jest używanie tego forum do wzajemnej komunikacji.
Wróć do „Siesta Kraków od Lokum - forum mieszkańców osiedla”