Zasady porządkowe na osiedlu - uchwały WM Przybyszewskiego 64

Forum przeznaczone dla osób, które już kupiły lub chcą kupić nowe mieszkanie w Krakowie w inwestycji Przybyszewskiego 64 za którą odpowiada deweloper Atal. Zapraszamy do wymiany informacji i opinii
pandg

Re: Zasady porządkowe na osiedlu - uchwały WM Przybyszewskiego 64

Postautor: pandg » 31 paź 2022, 19:56

Zauważ, że cytuje tylko wulgarny język Adama. Logicznym jest, że każdy normalny człowiek po swoim zwierzaku sprząta, ale nie pozwolę sobie, żeby ktoś za mną biegał i wyzywał mojego psa od obszczymurów. To tak dla jasności bo chyba źle zrozumiałeś mój post…

Adam01

Postautor: Adam01 » 31 paź 2022, 20:12

pandg pisze:Zauważ, że cytuje tylko wulgarny język Adama. Logicznym jest, że każdy normalny człowiek po swoim zwierzaku sprząta, ale nie pozwolę sobie, żeby ktoś za mną biegał i wyzywał mojego psa od obszczymurów.

Każdy normalny, to stosuje się do przyjętych norm i zasad, a nie wali głupa, okręcając kota ogonem, bo ma innych w d..pie :idea:

Ty masz wyprowadzać swojego obszczymura poza teren osiedla :!: a nie „sprzątać” :roll: a jak nie, to dostarczy się dowody w postaci zdjęć /nagrań i administracja założy sprawę w sądzie.

Także ten tego. Pozdrowionka.
Ostatnio zmieniony 31 paź 2022, 20:21 przez Adam01, łącznie zmieniany 1 raz.

pandg

Postautor: pandg » 31 paź 2022, 20:21

I zgodnie z przyjętym regulaminem i zasadami będę sobie spacerował z psem po terenie osiedla z pominięciem trawników i wspólnych terenów zielonych. Zapraszam na wspólny spacer 3 razy dziennie, żeby przypilnować czy czasem się do trawy nie zbliżył.

A jak już się znudzisz to wtedy sobie pójdę na tereny ROD gdzie jestem właścicielem działki i pies może się wyszaleć, a ja mogę dzięki temu zgodnie z prawem jeździć autem ulicą Buszka, czego Ty na ten moment nie możesz i tym bardziej doprowadzać do szału.

Adam01

Postautor: Adam01 » 31 paź 2022, 20:25

pandg pisze:I zgodnie z przyjętym regulaminem i zasadami będę sobie spacerował z psem po terenie osiedla z pominięciem trawników i wspólnych terenów zielonych. Zapraszam na wspólny spacer 3 razy dziennie, żeby przypilnować czy czasem się do trawy nie zbliżył.

A jak już się znudzisz to wtedy sobie pójdę na tereny ROD gdzie jestem właścicielem działki i pies może się wyszaleć, a ja mogę dzięki temu zgodnie z prawem jeździć autem ulicą Buszka, czego Ty na ten moment nie możesz i tym bardziej doprowadzać do szału.

Wspaniałe, tylko nikogo tutaj nie interesują twoje projekcje :roll:
Prosimy cię tylko, abyś stosował się do ogólnie przyjętych norm i zasad, i zachowywał się jak człowiek, a nie szkodnik, pasożyt czy zwierzę.

pandg

Postautor: pandg » 31 paź 2022, 20:31

Chyba jednak Cię interesują skoro planowałeś jeszcze przed chwilą moje spacery fotografować i nagrywać. Zastanów się i sprawdź co napisałeś wcześniej bo później nie trzyma się to całości. Nie martw się, do uchwalonego regulaminu będę się stosował.

Adam01 pisze:
pandg pisze:I zgodnie z przyjętym regulaminem i zasadami będę sobie spacerował z psem po terenie osiedla z pominięciem trawników i wspólnych terenów zielonych. Zapraszam na wspólny spacer 3 razy dziennie, żeby przypilnować czy czasem się do trawy nie zbliżył.

Wspaniałe, tylko nikogo tutaj nie interesują twoje projekcje :roll:
Prosimy cię tylko, abyś stosował się do ogólnie przyjętych norm i zasad, i zachowywał się jak człowiek, a nie szkodnik, pasożyt czy zwierzę.

Adam01

Postautor: Adam01 » 31 paź 2022, 20:37

Ehh. Nie znam cię. Nie pisze ad persona tylko ogólnie, do osób, które lubią „naginać troszeczkę” zasady pod siebie, bo co przecież komu szkodzi…

pandg

Postautor: pandg » 31 paź 2022, 21:23

Wybacz, zmyliło mnie to, że cytowałeś moje wypowiedzi i pisałeś „ty”, „ciebie”, „twoje”. Zdrowo myślący człowiek stwierdziłby, że wypowiedzi adresowane są ad personam, a nie ogólnie. Również Cię nie znam i chciałbym, aby tak pozostało.

Adam01 pisze:Ehh. Nie znam cię. Nie pisze ad persona tylko ogólnie, do osób, które lubią „naginać troszeczkę” zasady pod siebie, bo co przecież komu szkodzi…

Adam01

Postautor: Adam01 » 06 lis 2022, 9:44

Wyszedłem wczoraj po zmroku na faję, a tam trzech degeneratów z pasa srającymi na trawę pod samą klatką bloku obok :shock: :o :oops:
Nawet się nie odezwałem, bo najwyraźniej chcecie żyć tu jak świnie :idea: :arrow:

Wróć do „Przybyszewskiego 64 Kraków od Atal - forum mieszkańców osiedla”