Zasady porządkowe na osiedlu - uchwały WM Przybyszewskiego 64
Re: Zasady porządkowe na osiedlu - uchwały WM Przybyszewskiego 64
Zauważ, że cytuje tylko wulgarny język Adama. Logicznym jest, że każdy normalny człowiek po swoim zwierzaku sprząta, ale nie pozwolę sobie, żeby ktoś za mną biegał i wyzywał mojego psa od obszczymurów. To tak dla jasności bo chyba źle zrozumiałeś mój post…
pandg pisze:Zauważ, że cytuje tylko wulgarny język Adama. Logicznym jest, że każdy normalny człowiek po swoim zwierzaku sprząta, ale nie pozwolę sobie, żeby ktoś za mną biegał i wyzywał mojego psa od obszczymurów.
Każdy normalny, to stosuje się do przyjętych norm i zasad, a nie wali głupa, okręcając kota ogonem, bo ma innych w d..pie

Ty masz wyprowadzać swojego obszczymura poza teren osiedla

Także ten tego. Pozdrowionka.
Ostatnio zmieniony 31 paź 2022, 20:21 przez Adam01, łącznie zmieniany 1 raz.
I zgodnie z przyjętym regulaminem i zasadami będę sobie spacerował z psem po terenie osiedla z pominięciem trawników i wspólnych terenów zielonych. Zapraszam na wspólny spacer 3 razy dziennie, żeby przypilnować czy czasem się do trawy nie zbliżył.
A jak już się znudzisz to wtedy sobie pójdę na tereny ROD gdzie jestem właścicielem działki i pies może się wyszaleć, a ja mogę dzięki temu zgodnie z prawem jeździć autem ulicą Buszka, czego Ty na ten moment nie możesz i tym bardziej doprowadzać do szału.
A jak już się znudzisz to wtedy sobie pójdę na tereny ROD gdzie jestem właścicielem działki i pies może się wyszaleć, a ja mogę dzięki temu zgodnie z prawem jeździć autem ulicą Buszka, czego Ty na ten moment nie możesz i tym bardziej doprowadzać do szału.
pandg pisze:I zgodnie z przyjętym regulaminem i zasadami będę sobie spacerował z psem po terenie osiedla z pominięciem trawników i wspólnych terenów zielonych. Zapraszam na wspólny spacer 3 razy dziennie, żeby przypilnować czy czasem się do trawy nie zbliżył.
Wspaniałe, tylko nikogo tutaj nie interesują twoje projekcje

Prosimy cię tylko, abyś stosował się do ogólnie przyjętych norm i zasad, i zachowywał się jak człowiek, a nie szkodnik, pasożyt czy zwierzę.
Chyba jednak Cię interesują skoro planowałeś jeszcze przed chwilą moje spacery fotografować i nagrywać. Zastanów się i sprawdź co napisałeś wcześniej bo później nie trzyma się to całości. Nie martw się, do uchwalonego regulaminu będę się stosował.
Adam01 pisze:pandg pisze:I zgodnie z przyjętym regulaminem i zasadami będę sobie spacerował z psem po terenie osiedla z pominięciem trawników i wspólnych terenów zielonych. Zapraszam na wspólny spacer 3 razy dziennie, żeby przypilnować czy czasem się do trawy nie zbliżył.
Wspaniałe, tylko nikogo tutaj nie interesują twoje projekcje![]()
Prosimy cię tylko, abyś stosował się do ogólnie przyjętych norm i zasad, i zachowywał się jak człowiek, a nie szkodnik, pasożyt czy zwierzę.
Ehh. Nie znam cię. Nie pisze ad persona tylko ogólnie, do osób, które lubią „naginać troszeczkę” zasady pod siebie, bo co przecież komu szkodzi…
Wybacz, zmyliło mnie to, że cytowałeś moje wypowiedzi i pisałeś „ty”, „ciebie”, „twoje”. Zdrowo myślący człowiek stwierdziłby, że wypowiedzi adresowane są ad personam, a nie ogólnie. Również Cię nie znam i chciałbym, aby tak pozostało.
Adam01 pisze:Ehh. Nie znam cię. Nie pisze ad persona tylko ogólnie, do osób, które lubią „naginać troszeczkę” zasady pod siebie, bo co przecież komu szkodzi…
Wyszedłem wczoraj po zmroku na faję, a tam trzech degeneratów z pasa srającymi na trawę pod samą klatką bloku obok
Nawet się nie odezwałem, bo najwyraźniej chcecie żyć tu jak świnie

Nawet się nie odezwałem, bo najwyraźniej chcecie żyć tu jak świnie

Wróć do „Przybyszewskiego 64 Kraków od Atal - forum mieszkańców osiedla”