Klitsch.K.O pisze:Sheikh pisze:Och śmieszny człek pozdrawiam i życzę miłego mieszkania żeby żyłka nie pękłaA jak liczysz że administracja coś zrobi z tym to.szukaj nowej administracji już heh.
Ja akurat problemu nie mam z parkowaniemale rozumiem ludzi co mają wiecej aut, a osiedle nie pomyślało żeby.poszerzyc drogę i zrobic tez parking naziemny.
Biedni janusze nie mają gdzie trzymać swoich 3 samochodów. Mogą parkować nawet w twojej dupie, ale nie na drogach wjazdowych czy chodniku.
Uu ile agresji. Chyba Pan rowerzysta i użytkownik MPK którego bolą auta innych

Póki co nikt na chodnikach nie parkuje , drogą da się przejechać nawet jak trzeba podjechać cos wypakować na szybko. Myślę że masz problem czymś co nawet nie wiesz jak wyglada i jak będzie wyglądać po uruchomieniu całego osiedla.
Inna kwestia jest też taka że przeżywasz auta a polecam skupić się na bloku wewnątrz. Bo administracja.przejmuje bloki w tragicznym stanie bo administracja jest Atalu i ma to w dupie! Windy były bo rozebraniu obudowy w stanie opłakanym, klatki schodowe zabrudzenia od malowania schlapane farba, popękane tynki, itd itp Tu sie skup bo to nie sa Apartamenty tylko "apartamenty"