Nowy Targówek - cena metra kw. mieszkania i negocjacje z deweloperem Atal
Re: Nowy Targówek - cena metra kw. mieszkania i negocjacje z deweloperem Atal
Osobiście nie zależy mi na wzroście cen bo nie planuje sprzedawać tylko mieszkać, Targówek wybrałem świadomie nie z powodu cen. O Gamie napisałem bo kolega kupił tam mieszkanie i parę miesięcy temu zajrzałem na stronę i były ceny ok 9tyś, teraz wogóle cen znaleźć nie można, ale mniejsza z tym ponieważ w moim odczuciu, po wizycie w jego mieszkaniu, wykonanie uważam za mało zadowalające że o miejscu przy głównej ulicy i szpitalu nie wspomnę 

-
Witam serdecznie! 
Czy udało się komuś jeszcze coś wynegocjować? Wczoraj na rozmowie nie chciała zejść ani z ceny za metr mieszkania ani tarasu. Ceny są już nie do ruszenia itp.
Czy każdemu tak mówią czy tylko nas chciała oszukać?

Czy udało się komuś jeszcze coś wynegocjować? Wczoraj na rozmowie nie chciała zejść ani z ceny za metr mieszkania ani tarasu. Ceny są już nie do ruszenia itp.
Czy każdemu tak mówią czy tylko nas chciała oszukać?

-
Hej! Podpisaliśmy umowę w końcu stycznia i nam też nie obniżyły cenę ani na zloty
Hej,
A kupowaliście już po nowej cenie (7100 zł / m2) czy jeszcze po starej (6950 zł / m2) ?
Bo od mniej - więcej dwóch tygodni na stronie wisi już nowa cena.
A kupowaliście już po nowej cenie (7100 zł / m2) czy jeszcze po starej (6950 zł / m2) ?
Bo od mniej - więcej dwóch tygodni na stronie wisi już nowa cena.
-
Umowa rezerwacyjna była podpisana w dniu, kiedy deweloper podniósł cenę do 7100, ale nasze pierwsze spotkanie było na dzień przed podpisaniem umowy, więc nasza cena - 6950 (od razu przepraszam za błędy, jestem z Białorusi)
Katyaslayr pisze:Umowa rezerwacyjna była podpisana w dniu, kiedy deweloper podniósł cenę do 7100, ale nasze pierwsze spotkanie było na dzień przed podpisaniem umowy, więc nasza cena - 6950 (od razu przepraszam za błędy, jestem z Białorusi)
Wygląda na to, że ostatnimi miesiącami tendencja dewelopera jest taka, żeby podwyższać cenę, a nie stosować upusty...
W ciągu ostatnich około trzech miesięcy były już dwie podwyżki ceny. A i tak ATAL w dalszym ciągu jest nieco tańszy niż sąsiadujące osiedle Amsterdam...
Wróć do „Nowy Targówek od Atal Warszawa - forum mieszkańców osiedla”