Wspólny kontener na gruz / odpady budowlane - Apartamenty Bajeczna Kraków
Wspólny kontener na gruz / odpady budowlane - Apartamenty Bajeczna Kraków
Wiecie czy planowany jest wspólny kontener na gruz od Atal lub wspólnoty?
Re: Wspólny kontener na gruz / odpady budowlane - Apartamenty Bajeczna Kraków
Jakiś już stoi. Nie wiem dokładnie czyj jest. Sporo śmieci już z niego wywiało i walają się po osiedlu.
info z protokolu zdawczo odbiorczego....:
"kupujacy zoobowiazuje sie do:
.
.
.
- Wywozu z osiedla gruzu i odpadow budowlanych, powstalych podczas wykonywania prac budowlanych i wykonczeniowych"...
Czy ktos dzwonil do biura z pytaniem o kontener?
.
.
.
- Wywozu z osiedla gruzu i odpadow budowlanych, powstalych podczas wykonywania prac budowlanych i wykonczeniowych"...
Angrrr pisze:info z protokolu zdawczo odbiorczego....:
.
.
.
Są dwa kontenery do ogólnego użytku zanim inwestycja podpisze umowę z MPO.
A nawet 3 ogolno dostępne
potwierdziłem to juz po ostatnim wpisie

Informacyjnie dwa fakty:
a) Atal pewnie do końca marca ma pod swoją opieką te kontenery i za nie płaci, natomiast później koszty będą przeniesione na nas prawdopodobnie.
b) już byłem świadkiem jak ktoś z domu stojącego przed Confisio wyrzucał swoje śmieci do naszych kontenerów
z drugiej strony furtka ciągle otwarta to czemu nie podrzucić. Młoda Pani nie speszona spokojnym krokiem dorzuciła swoje do kontenera i nie przejęta moją obserwacją wróciła do siebie - pewnie nie pierwszy raz i nabrała pewności siebie
Przy okazji, czy ktoś dostał klucz do tej furtki ? Moje nie pasują, sprawdziłem niestety po odbiorze.
a) Atal pewnie do końca marca ma pod swoją opieką te kontenery i za nie płaci, natomiast później koszty będą przeniesione na nas prawdopodobnie.
b) już byłem świadkiem jak ktoś z domu stojącego przed Confisio wyrzucał swoje śmieci do naszych kontenerów

Przy okazji, czy ktoś dostał klucz do tej furtki ? Moje nie pasują, sprawdziłem niestety po odbiorze.
korczak pisze:b) już byłem świadkiem jak ktoś z domu stojącego przed Confisio wyrzucał swoje śmieci do naszych kontenerówz drugiej strony furtka ciągle otwarta to czemu nie podrzucić. Młoda Pani nie speszona spokojnym krokiem dorzuciła swoje do kontenera i nie przejęta moją obserwacją wróciła do siebie - pewnie nie pierwszy raz i nabrała pewności siebie
![]()

Wróć do „Bajeczna Apartamenty Kraków od Atal - forum mieszkańców osiedla”