Podsyłam link jeśli macie wizję, że moglibyśmy posadzić gdzieś drzewa wokół inwestycji.
http://robimytlen.pl/Zglos-lokalizacje
Sadzimy drzewa na Bajecznej - więcej drzew przy osiedlu Apartamenty Bajeczna
Re: Sadzimy drzewa na Bajecznej - więcej drzew przy osiedlu Apartamenty Bajeczna
Super inicjatywa- niestety przy wypełnianiu pojawia się błąd. Przydałoby się więcej drzew za naszymi balkonami 

Re: Sadzimy drzewa na Bajecznej - więcej drzew przy osiedlu Apartamenty Bajeczna
Jestem także za inicjatywą, jednak pamietajcie wiecej drzew przed balkonami rowna sie mniej światła dziennego w przyszłości! Szczególnie dla nizszych pięter.
Moze to sie wiązać z późniejszą akcją "niezadowolenie" z wyników akcji.
Moze lepiej obsadzić środek tak aby nie patrzec sobie w okna z etapem II o ile bedzie.
Moze to sie wiązać z późniejszą akcją "niezadowolenie" z wyników akcji.
Moze lepiej obsadzić środek tak aby nie patrzec sobie w okna z etapem II o ile bedzie.
Dobra inicjatyw, wrzućcie na forum jakieś zdjęcia miejsc, w których chcielibyście zasadzić nowe drzewa, to może uda się inicjatywę wypromować bardziej 

Jestem za. Drzewa w tworzącym się dziedzińcu (po II etapie), urozmaicą widok na kolejne segmenty i nadadzą kameralności. W sumie wewnątrz jest dużo pustych miejsc. Wart obsadzenia jest też narożnik od strony tamy, gdzie tych drzew jest najmniej, tylko pytanie do kogo, ten teren (za płotem) należy 

Wróć do „Bajeczna Apartamenty Kraków od Atal - forum mieszkańców osiedla”