Przekazanie nowego mieszkania przez dewelopera Atal - Apartamenty Bajeczna

Forum przeznaczone dla mieszkańców inwestycji Apartamenty Bajeczna w Krakowie. Zapraszamy do omawiania spraw związanych z osiedlem oraz dzielenia się opiniami i spostrzeżeniami na jego temat.
onaja

Re: Przekazanie nowego mieszkania przez dewelopera Atal - Apartamenty Bajeczna

Postautor: onaja » 13 lut 2018, 8:51

izaadamska pisze:januszek oraz wszyscy co mieli wykonczeniem i maja poniszczone mieszkanie(porysowane okna, podoge, ubite drzwi, i sciany(i nie domalowane)) prosze o kontakt na mila moze cos razem podzialamy, bo trzeba pamietac ze o ile sciany mozna w nieskoczonosc malowac, to polatana deska to juz nie to sama jakosc co deska bez zadnych zniszen w koncu zaplacilismy za nowe deski/panele a nie uszodzone. Kontak do mnie izaadamska104@gmail.com

kogo mieliście do odbioru? Jaką firmę?

Angrrr

Postautor: Angrrr » 13 lut 2018, 9:24

Ja jestem bardzo ciekaw jak podejda do wady fabrycznej w jednej z szyb u nas w mieszkaniu. Szyba w sypialni ma pęcherzyk powietrza. Inne szyby juz wypolerowane, sciany "połatane", a podloga zeszlifowana. Jeszcze regulacja wszystkich okien i ta wada fabryczna..

Z innej beczki jak moge wtracic... Wczoraj ok 21 byłem pierwszy raz na mieszkaniu wieczorem i zapora wodna wydawala mi się generować duzo wiekszy szum niz przewidywalem. Wiecie Państwo czy ta zapora w danych godzinach generuje wiecej dB?
Trochę sie zaniepokoilem..

agatellka

Postautor: agatellka » 13 lut 2018, 10:32

ja miałam dwie wady na szybie (jedną w sypialni odprysk, a drugą w salonie pęcherz) Jak przyszło do wymiany to W sypialni wymienili szybę, a w salonie stwierdzili, że za mały pęcherzyk i nie kwalifikuje się do wymiany.

izaadamska

Postautor: izaadamska » 13 lut 2018, 10:36

onaja pisze:
izaadamska pisze:januszek oraz wszyscy co mieli wykonczeniem i maja poniszczone mieszkanie(porysowane okna, podoge, ubite drzwi, i sciany(i nie domalowane)) prosze o kontakt na mila moze cos razem podzialamy, bo trzeba pamietac ze o ile sciany mozna w nieskoczonosc malowac, to polatana deska to juz nie to sama jakosc co deska bez zadnych zniszen w koncu zaplacilismy za nowe deski/panele a nie uszodzone. Kontak do mnie izaadamska104@gmail.com

kogo mieliście do odbioru? Jaką firmę?

telefon 698406255, link odbioryarchitekt.wixsite.com/odbiormieszkankrakow/contact

onaja

Postautor: onaja » 13 lut 2018, 16:33

Dzięki ;)

onaja

Postautor: onaja » 14 lut 2018, 13:56

Witajcie Sąsiedzi :D wreszcie już oficjalnie :)

po odbiorze,mieszkanie w stanie prawie idealnym :D jesteśmy z Kejora firmy bardzo
zadowoleni ;) Przyjeżdża Pani i Pan - wszystko sprawdzają. Pan Lipski był z Atala i jak zwykle
chwalę go, bo naprawdę wysoka kultura osobista ;) dało się dogadać ;) podłoga drewniana - żadnych rys,czy wad.
Pięknie wykończone ;) jesteśmy bardzo zadowoleni.

Sat

Postautor: Sat » 14 lut 2018, 14:00

onaja pisze:po odbiorze,mieszkanie w stanie prawie idealnym :D

Super, gratuluję! Wreszcie ktoś ma pozytywną opinię po odbiorze :)

onaja

Postautor: onaja » 14 lut 2018, 14:08

Bardzo dokładnie i Pan i Pani sprawdzali :) byli dość "upierdliwi" :lol:
myślę,że to dobrze wydane pieniądze 8-) sami byśmy takiego odbioru nie zrobili.
Wszystkie zmiany lokatorskie,a mieliśmy ich bardzo dużo - wykonane poprawnie.

izaadamska

Postautor: izaadamska » 14 lut 2018, 14:54

onaja pisze:Witajcie Sąsiedzi :D wreszcie już oficjalnie :)

po odbiorze,mieszkanie w stanie prawie idealnym :D jesteśmy z Kejora firmy bardzo
zadowoleni ;) Przyjeżdża Pani i Pan - wszystko sprawdzają. Pan Lipski był z Atala i jak zwykle
chwalę go, bo naprawdę wysoka kultura osobista ;) dało się dogadać ;) podłoga drewniana - żadnych rys,czy wad.
Pięknie wykończone ;) jesteśmy bardzo zadowoleni.

Super gratulacje :) Jednak jest nadzieja, ze i w moim mieszkaniu po poprawkach będzie wszystko w porządku, choć pewnie nie ma szas na zerwanie i położenie krzywych i zapadniętych płytek w aneksie kuchennym :(

onaja

Postautor: onaja » 14 lut 2018, 17:11

Bardzo to dziwne, a masz zdjęcia? :roll:

Wróć do „Bajeczna Apartamenty Kraków od Atal - forum mieszkańców osiedla”