[Etap I] Problem z odbiorem sygnału z anteny zbiorczej w kilku pomieszczeniach - Piasta Towers

Forum przeznaczone dla osób, które już kupiły lub chcą kupić nowe mieszkanie w Krakowie w inwestycji Piasta Towers za którą odpowiada deweloper Inter-Bud. Zapraszamy do wymiany informacji i opinii.
KKP2

[Etap I] Problem z odbiorem sygnału z anteny zbiorczej w kilku pomieszczeniach - Piasta Towers

Postautor: KKP2 » 30 paź 2018, 22:48

Witam sąsiadów moje pytanko czy ktoś używa anteny zbiorczej w więcej niż w jedynym pokoju bo u mnie to słabo wygląda w drugim pokoju kompletnie brak sygnału.... Kminil ktoś nad drugim tv?

KKP2

Re: [Etap I] Problem z odbiorem sygnału z anteny zbiorczej w kilku pomieszczeniach - Piasta Towers

Postautor: KKP2 » 01 lis 2018, 9:16

Co można by było zrobić ze by był odbiór tv w drugim pokoju... Podpowie ktoś

Kuba

Re: [Etap I] Problem z odbiorem sygnału z anteny zbiorczej w kilku pomieszczeniach - Piasta Towers

Postautor: Kuba » 01 lis 2018, 16:18

Z tego co pamiętam jak ktoś pisał, to w drugim pokoju antena jest tylko poprowadzona do skrzynki na przedpokoju, i tam nie jest nigdzie wpieta, mogę się mylić. Wiec chyba trzeba trójnik i ciągnąć kabel.

A byłeś w biurze i pytales się? Może tam Ci coś pomogą skontwktuja z serwisem który rozprowadzal sieć.

KKP2

Postautor: KKP2 » 01 lis 2018, 18:11

Nie byłem wlasnie Musze się wybrać może dostanę jakieś info od kierownika budowy

Krakus44

Postautor: Krakus44 » 01 lis 2018, 18:25

KKP2 pisze:Nie byłem wlasnie Musze się wybrać może dostanę jakieś info od kierownika budowy

Jak kolegom stopki w mieszkaniu wysiada to tez bedzicie to poruszac tutaj na forum budowalanym... :?: :?: :?:

M_2018

Postautor: M_2018 » 01 lis 2018, 20:35

Kuba pisze:... w drugim pokoju antena jest tylko poprowadzona do skrzynki na przedpokoju, i tam nie jest nigdzie wpieta...

Dokładnie tak jest. Trzeba samemu rozdzielać sygnał.

KKP2

Postautor: KKP2 » 01 lis 2018, 20:42

Wydaje mi się że forum od tego jest ze by dzielic się i pomagać sobie w różnych tematach...

Krakus44

Postautor: Krakus44 » 01 lis 2018, 20:47

KKP2 pisze:Wydaje mi się że forum od tego jest ze by dzielic się i pomagać sobie w różnych tematach...

Moze niekoniecznie tutaj. To forum sluzy do wymiany uwag i doswiadczen dotyczacych nowych inwestycji (jak w tytule) a nie do zasmiecania go pierdulami w stylu braku odbioru anteny .... :lol: Zalozcie sobie forum mieszkancow na . jak robia to inni a nie tworzcie tu takich watkow ktore nie dotycza wiekszosci uzytkownikow.

KKP2

Postautor: KKP2 » 01 lis 2018, 20:53

Jak widzisz jest to wątek dotyczący Piasta Towers i jest wiele innych może i dziwnych wątków. Ten temat jak i inne może się przydać nie tylko mnie ale innym mieszkańom 1 czy 2 bloku a kto wie w późniejszym czasie może i 3 :D tak że każdy wątek mile widziany oczywiście dotyczący naszego osiedla.

Krakus44

Postautor: Krakus44 » 01 lis 2018, 21:02

KKP2 pisze:Jak widzisz jest to wątek dotyczący Piasta Towers i jest wiele innych może i dziwnych wątków. Ten temat jak i inne może się przydać nie tylko mnie ale innym mieszkańom 1 czy 2 bloku a kto wie w późniejszym czasie może i 3 :D tak że każdy wątek mile widziany oczywiście dotyczący naszego osiedla.

OK, przekonales mnie ;)

Wróć do „Piasta Towers (Inter-Bud) w Krakowie - forum mieszkańców osiedla”