Witam. Jestem bardzo zirytowany ta sytuacja, bo i miejsc nie ma, plus z tego co czytam czynsz wychodzi droższy niż był obiecywany. Rozumiem że kasa jest dla dewelopera najważniejsza ale wg prawa powinna być zapewniona odpowiednia ilość miejsc postojowych zgodnie z wskaźnikiem planu miejscowego.
Mam pytanie, o jaki etap drugi chodzi? Przecież drugi budynek to był etap drugi a tam już skończyli.
Miejsca postojowe ogólnodostępne w sąsiedztwie na osiedlu Piasta Towers
Re: Miejsca postojowe ogólnodostępne w sąsiedztwie na osiedlu Piasta Towers
Nasze osiedle nie będzie się skladac tylko z tych 5 bloków (etap I) właśnie.
mieszkania.inter-bud.pl/mieszkania-na-sprzedaz-piasta-towers
Na dole jest plan naszego osiedla i jak widać będzie etap 2 i 3. I tam mają ponoć powstać miejsca ogólnodostępne.
mieszkania.inter-bud.pl/mieszkania-na-sprzedaz-piasta-towers
Na dole jest plan naszego osiedla i jak widać będzie etap 2 i 3. I tam mają ponoć powstać miejsca ogólnodostępne.
Na stronie biura projektowego, które projektowało nasze osiedle są wizualizacje i można zobaczyć, jak mniej więcej będzie wyglądało nasze osiedle. Jest pokazany zarys następnych etapów, gdzie widać planowane wysokości budynków, planowane miejsca postojowe itp. Wiadomo, to jest jedynie wizualizacja...
agencjaa4.pl
W zakładce "projekty" jest Osiedle Piasta Kołodzieja.
pozdrawiam
agencjaa4.pl
W zakładce "projekty" jest Osiedle Piasta Kołodzieja.
pozdrawiam
novy pisze:KKP2 pisze:U nas się nie popisuja z tym parkingiem według mnie to jest porażka dewelopera.... Dom bud po drugiej stronie ma mnóstwo miejsc postojowych a u nas.....
Na dodatek miejsca w parkingowe w Dom-Bud były za free plus kazde mieszkanie ma komórkę lokatorskąDa się ??
W Dom-Bud nie można było wykupić miejsca prywatnego, tak więc wcale nie jest tam tak kolorowo. Myślałem nad kupnem mieszkania w tamtej inwestycji, ale wskaźnik miejsc postojowych do ilości mieszkań miał wynieść zaledwie 65%.
Wróć do „Piasta Towers (Inter-Bud) w Krakowie - forum mieszkańców osiedla”