[Etap I] Regulacja okien / wymiana szyb w mieszkaniu - os. Piasta Towers
Re: [Etap I] Regulacja okien / wymiana szyb w mieszkaniu - os. Piasta Towers
Ale przynajmniej od kwietnia ktoś był do okien i zobaczył o co chodzi. Bo wieksza masakra jest z gośćmi od ogrzewania, 5 MC i nikogo nie było do grzejnika... :-/
Dzwonić i przypominać się, żeby nie olewali sprawy, dobrze byłoby to załatwić przed sezonem grzewczym 

Do działu PCV odpowiedzialnego za okna dodzwonić się nie da, próbuje od 3 tygodni po kilka do 10 razy dziennie. Dzwoniąc do administracji otrzymuje info, że nie ma ona nic do tego, że moje maile i skargi przekazują do działu pcv. Nie podają też żadnego namiaru na kierownika tego działu.
Do oględzin okien miałem kogoś na przełomie maja i czerwca. Zakwalifikowano mi 4 szyby do wymiany a 5 do polerowania. Tylko w jednym pokoju dwie szyby nie wymagają interwencji. Wg mnie to dość duży poziom niechlujstwa skoro 81 % szyb w mieszkaniu wymaga poprawek.
Generalnie jakość obsługi klienta w Inter-bud pozostawia wiele do życzenia. Skoro firma miała ludzi w dupie co pokazała przy odbiorach to jak pracownicy mają nadganiać. Jest kilka płaszczyzn na których śmiało można wysmarować niezłe reklamacje.
Usterki dotyczące drzwi także nadal są niezrealizowane.
Do oględzin okien miałem kogoś na przełomie maja i czerwca. Zakwalifikowano mi 4 szyby do wymiany a 5 do polerowania. Tylko w jednym pokoju dwie szyby nie wymagają interwencji. Wg mnie to dość duży poziom niechlujstwa skoro 81 % szyb w mieszkaniu wymaga poprawek.
Generalnie jakość obsługi klienta w Inter-bud pozostawia wiele do życzenia. Skoro firma miała ludzi w dupie co pokazała przy odbiorach to jak pracownicy mają nadganiać. Jest kilka płaszczyzn na których śmiało można wysmarować niezłe reklamacje.
Usterki dotyczące drzwi także nadal są niezrealizowane.
fero pisze:Dzwonić i przypominać się, żeby nie olewali sprawy, dobrze byłoby to załatwić przed sezonem grzewczym
Akurat to jest kwestia porysowanego grzejnika w łazience. Ale mogli by przyjść i to pomalować.
Ale czego można się spodziewać po oknach. Zobaczmy na 3 blok, mury nie skończone, odpryski z cięcia cegieł i innych rzeczy pewnie latają, a okna juz od kilku tygodni zamontowane. To.tam dopiero mogą być one w masakrycznym stanie.
U mnie porysowana szyba została wymieniona we wrześniu
A jak u Was?
Z drugiej strony mazak, którym zamalowali rysę na drzwiach puścił i jest gorzej niż było...

Z drugiej strony mazak, którym zamalowali rysę na drzwiach puścił i jest gorzej niż było...

Wróć do „Piasta Towers (Inter-Bud) w Krakowie - forum mieszkańców osiedla”