Instalacja odpływu liniowego w łazience - czy da się w nowym mieszkaniu (Piasta Towers)

Forum przeznaczone dla osób, które już kupiły lub chcą kupić nowe mieszkanie w Krakowie w inwestycji Piasta Towers za którą odpowiada deweloper Inter-Bud. Zapraszamy do wymiany informacji i opinii.
ragar

Re: Instalacja odpływu liniowego w łazience - czy da się w nowym mieszkaniu (Piasta Towers)

Postautor: ragar » 28 lis 2017, 22:42

A bardzo niski brodzik nie wymaga kucia pod nim wylewki i tak? Ale jeśli o mnie chodzi, to trochę sprawę wykorzystałem w taki sposób, że łazienkę mam lekko obniżoną względem przedpokoju i do tego odpływ w podłodze pod brodzikiem. Wmawiam sobie, że w razie np. awarii pralki, woda powinna sobie spokojnie wpłynąć odpływem liniowym, bez zalewania całego mieszkania ;) Ale wiadomo, że tu każdy widzi inne zalety i wady.

Kuba

Re: Instalacja odpływu liniowego w łazience - czy da się w nowym mieszkaniu (Piasta Towers)

Postautor: Kuba » 28 lis 2017, 23:34

No ja właśnie o przerobieniu kranu pod brodzik pomyślałem, ale jakoś nie myślałem o odpływie. Bo jak bym dał im odpływ itp to by pewnie odrazu mi zrobili
ale już zapóźno

Wróć do „Piasta Towers (Inter-Bud) w Krakowie - forum mieszkańców osiedla”