Budowa osiedla Piasta Towers w Krakowie (Inter-Bud) - etap I - zdjęcia i opinie

Forum przeznaczone dla osób, które już kupiły lub chcą kupić nowe mieszkanie w Krakowie w inwestycji Piasta Towers za którą odpowiada deweloper Inter-Bud. Zapraszamy do wymiany informacji i opinii.
Kuba

Re: Budowa osiedla Piasta Towers w Krakowie (Inter-Bud) - etap I - zdjęcia i opinie

Postautor: Kuba » 04 lip 2017, 9:50

kpoeta pisze:Kiedyś pytałem kobiety z biura to sama powiedziała ze Oni jeszcze tego nie widza jaki bedzie miec numer. bezsensu . Ważne zeby zostało ze na osiedlu Bohaterów jest blok a nie na ulicy Piasta Kołodzieja

Pewnie będzie Bohaterów, bo za US to bez sensu jak by było piasta kołodzieja.

bargl

Re: Budowa osiedla Piasta Towers w Krakowie (Inter-Bud) - etap I - zdjęcia i opinie

Postautor: bargl » 04 lip 2017, 10:28

Zgadza się, bez sensu byłoby coś zmieniać. Kwestia tylko numeru bloku, numery mieszkań już każdy zna ;)

Kuba

Postautor: Kuba » 04 lip 2017, 10:54

bargl pisze:Zgadza się, bez sensu byłoby coś zmieniać. Kwestia tylko numeru bloku, numery mieszkań już każdy zna ;)

Ale jak by było Piasta Kołodzieja 1 :D też by było fajnie :)
Pozdrawiam sąsiada :)

kpoeta

Postautor: kpoeta » 04 lip 2017, 14:55

Elegancko ;)Bohaterów Września I niech tak zostanie :) lepiej brzmi :D Panowie z których pięter jesteście?

Kuba

Postautor: Kuba » 04 lip 2017, 15:47

My z parteru :)
A sąsiad?:D

kpoeta

Postautor: kpoeta » 06 lip 2017, 9:24

my na 7 piętrze :)

bargl

Postautor: bargl » 09 lip 2017, 8:42

Ja z żoną z 3 ;)

Dusiek

Postautor: Dusiek » 23 wrz 2017, 22:21

Hej, przejeżdżając ostatnio obok urzędu skarbowego zauważyłam że ulica z tyłu która prowadzi do naszego bloku jest opatrzona znakiem os. Bohaterow Wrzesnia 80a. I dziś wpisując w Google hasło "piasta towers" wyskoczyła mi taka informacja wiec chyba już wiemy jaki numer będzie mieć blok numer 1 :)

Obrazek

bargl

Postautor: bargl » 24 wrz 2017, 9:00

Kompletnie się tym nie sugerujcie. Każdy użytkownik może zmieniać mapę Google. Sam dodałem inwestycje na podstawie w współrzędnych. Adres wygenerował się automatycznie na podstawie istniejącej numeracji.

80A to adres urzędu skarbowego.

Z innej beczki: zauważyłem że inwestycja po godzinach pracy robotników cały czas jest otwarta. Już nawet bram nie zamykają, zero ochrony. Trochę niepokojące...

Gaiczki

Postautor: Gaiczki » 26 wrz 2017, 10:19

Inwestycja jest niezabezpieczona od początku kiedy zaczął blok powstawać... widocznie nie było co kraść ;)

Obrazek
wjazd do Garażu

Obrazek
Wejście do naszego bloku. Są już drzwi które są zamknięte na klucz.

Obrazek
Parapety w mieszkaniach

Wróć do „Piasta Towers (Inter-Bud) w Krakowie - forum mieszkańców osiedla”