Chociaż okolica jeszcze trochę dzikawa miejscami, to zaczyna to wszystko wyglądać dobrze i mieszka się też całkiem przyjemnie.

A jak Wam się mieszka w Piasta Towers w Krakowie, też macie pozytywne odczucia?
kmlody84 pisze:A co do zieleni, jest szansa że nie będzie tak źle, jeśli uda się wywalczyć park na terenie naprzeciw inwestycji.
Jak na razie najbardziej brakuje drzew, w te upały to bardzo uciążliwe.
ArcheMonde pisze:Zakupiłem mieszkanie w budynku numer 5. Okna wychodzą na stronę zachodnią - jedyną moją obawą jest budynek banku który sie tam znajduje, te wiatraki klimatyzatorów jednak wieją równolegle do budynku więc mogą powodować hałas
ArcheMonde pisze:ale moje pytanie jest inne: Czy ktoś z forumowiczów orientuje się w temacie zagospodarowania przestrzeni po zachodniej i południowej stronie od budynku 5? Wiem jedynie, o tej planowanej drodze na południu.
ArcheMonde pisze:Dodatkowo pytanie - jakieś nastroje lub obawy odnośnie planowanej obwodnicy na północy?
umara pisze:Powodują hałas w szczególności w nocy. W dzień jest niesłyszalny. Także szczerze współczuję podczas upałów, gdzie w nocy jedyną opcją zaśnięcia jest otwarcie okna. Mi osobiście przeszkadza i powoli zaczynam się rozglądać za drugim mieszkaniem lub domem.
Wróć do „Piasta Towers (Inter-Bud) w Krakowie - forum mieszkańców osiedla”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości