Po przeczytaniu kilkudziesięciu opini na temat toya gdzie tylko 2 były pozytywne, nie zdecydowałem się na to.
Posiadamy Orange, TV i internet. I jest naprawdę ekstra. A z ciekawostek, to w Orange przy jednym z dekoderów można tv puścić przez sieć WiFi.
Jaki operator telewizji kablowej / internetu na nowym osiedlu - Piasta Towers
Re: Jaki operator telewizji kablowej / internetu na nowym osiedlu - Piasta Towers
Ja stanowczo ODRADZAM netie... Masakra szkoda kasy co chwilę się coś zacina wyłącza trzeba resetowac zdecydowanie NIE polecam....
Re: Jaki operator telewizji kablowej / internetu na nowym osiedlu - Piasta Towers
Także odradzam Netie ciągle się coś zacina. Rezygnuje jak tylko się da
Z Netia to naprawdę dramat... Po cichu liczę że UPC się pojawi w bloku...
Zgadzam się z przedmówcami Netia = tragedia
W Orange odpukać nic złego się nie dzieje, tylko korzystać. Szczerze polecam usługi, jak i naszego opiekuna p. Bobera.
Czy macie sąsiedzi jakieś informacje czy UPC mamy dostępne ? Bo kojarzę ich ulotki z windy,a le przez stronę UPC mam komunikat, że nie obsługują naszego adresu.
UPC jest niedostępne na naszym osiedlu a w windzie jak i w skrzynkach (przynajmniej u mnie) nawalone ulotek od natarczliwej Neti...
A korzysta ktoś może z ISTS bo mają całkiem fajną ofertę i zastanawiam się właśnie nad ich usługami?
Jakie macie doświadczenia z internetem z firmą "naszasieć" ? Ofertę cenową mają porównywalna do internetu UPC (100/10 za 40zł) w promocji a nasza siec w tej samej cenie oferuje 100/100.
Wróć do „Piasta Towers (Inter-Bud) w Krakowie - forum mieszkańców osiedla”