Przeniesienie kaloryfera w salonie - czy jest możliwe - Piasta Towers Kraków
Re: Przeniesienie kaloryfera w salonie - czy jest możliwe - Piasta Towers Kraków
Witam ja wymieniałem grzejnik w salonie z poziomego na pionowy. Dużo się dowiadywałem na ten temat. Grzejnik musi być minimum 900W ja mam wymiary 160 cm na 40 . Trzeba pamiętać że y nie był za mały bo będzie problem.
Re: Przeniesienie kaloryfera w salonie - czy jest możliwe - Piasta Towers Kraków
Asi@ pisze:novy pisze:Hej, a możesz zdradzić jakich wymiarów i jakiej mocy macie ten ozdobny ? Również przeniosłem kaloryfer na inną ścianę ale mam dylemat co do tego ozdobnego-wąskiego czy będzie dawał odpowiednie grzanie jak ten standardowy ...Ann89 pisze:A my kaloryfer przenieśliśmy i mamy wstawiony wąski ozdobny. Nie było z tym problemu, ale robiliśmy to jeszcze na etapie budowy, to było gdzieś w lutym 2017 a nasze piętro jeszcze nie stało. Za kaloryfer dopłacaliśmy, ale mamy taki jaki chcemy. Teraz nie wiem czy jest to jeszcze możliwe.
Pozdrawiam,
Czy może się ktoś podzielić informacją na jaki grzejnik wymienił ten standardowy w salonie?. Otrzymaliśmy zgodę na przeniesienie i zmianę grzejnika, wybraliśmy już wstępnie nowy ale jeśli to możliwe, chciałabym skonfrontować nasz wybór. Z góry dzięki
.
Podłączam się pod pytanie - jaki grzejnik wybraliście i z jaką mocą grzewczą - taka samą czy większą?
My montujemy dokładnie taki, więc moc (1231 W) trochę więcej niż minimalna zaznaczona na planach
leroymerlin.pl/ogrzewanie/grzejniki-i-akcesoria/grzejniki-dekoracyjne/grzejnik-dekoracyjny-afro-modern-160-28-950-w-instal-projekt,p258467,l1010.html

leroymerlin.pl/ogrzewanie/grzejniki-i-akcesoria/grzejniki-dekoracyjne/grzejnik-dekoracyjny-afro-modern-160-28-950-w-instal-projekt,p258467,l1010.html
Hej Sorki że dopiero teraz dopisuje, pomogła nam Pani która zajmuje się instalacjami grzewczymi na budowie i dobraliśmy wspólnie grzejnik VERTEX STYLE VP/22/1800/400 z firmy Starland. Koszt tego grzejnika to 1123,00 netto + zawór OTTI Duo + głowica +złączki (biały) - 317,78 netto (załatwiony przez nią).
Pozdrawiam i życzę powodzenia!
Pozdrawiam i życzę powodzenia!
Witam! Właśnie zakupiłem kilka dni temu taki sam grzejnik. Wszystko się zgadza oprócz ceny, u mnie trochę taniej wyszło. Ze wszystkim ( grzejnik + głowica ) zapłaciłem 1170 zł firma z Wieliczki, jak ktoś chce mogę podać namiary. pozdrawiam
Mateusz88 pisze:Witam! Właśnie zakupiłem kilka dni temu taki sam grzejnik. Wszystko się zgadza oprócz ceny, u mnie trochę taniej wyszło. Ze wszystkim ( grzejnik + głowica ) zapłaciłem 1170 zł firma z Wieliczki, jak ktoś chce mogę podać namiary. pozdrawiam
Można prosić do nich jakiś namiar?:) Pozdrawiam i z góry dziękuję!
To super:) my mamy już z montażem może stąd ta cena:P sama nie wiem, mam nadzieję że się sprawdzi.
Pozdrawiam,
Ania
Pozdrawiam,
Ania
allegro.pl/listing?string=grzejnik%20pionowy&state=6&order=m&bmatch=ss-base-relevance-floki-5-nga-hcp-wp-hou-1-3-0328
Firma z sieprawia, ja kupowałem od nich i za friko przywiózł kaloryfer.
Firma z sieprawia, ja kupowałem od nich i za friko przywiózł kaloryfer.
Wróć do „Piasta Towers (Inter-Bud) w Krakowie - forum mieszkańców osiedla”