Wykończenie klatki schodowej i części wspólnych - Banacha od Activ Investment

Forum przeznaczone dla osób, które już kupiły lub chcą kupić nowe mieszkanie w Krakowie w inwestycji Banacha za którą odpowiada deweloper Activ Investment. Zapraszamy do wymiany informacji i opinii
b0recki

Wykończenie klatki schodowej i części wspólnych - Banacha od Activ Investment

Postautor: b0recki » 09 mar 2017, 9:37

Kilka zdjęć ze strony ACTIV...wykończenie klatek wygląda coraz ładniej:)

Obrazek

Obrazek

basmati82

Re: Wykończenie klatki schodowej i części wspólnych - Banacha od Activ Investment

Postautor: basmati82 » 09 mar 2017, 17:00

Bardzo dobrze wyglądają części wspólne w bloku :) Prawdę mówiąc, nie spodziewałem się, że wyjdzie to tak ładnie, ale lubię być tak zaskakiwany :D Oby jeszcze deweloper Activ zadbał tu o odpowiednio staranne wykonanie wszystkich elementów bloku :) Są nawet drewniane okładziny na barierkach przy schodach. Tylko jedna rzecz mnie zastanawia, mam nadzieje, że ta szpara pod drzwiami wejściowymi, którą widać na zdjęciu, to jest przez to, że jeszcze nie ma zamontowanego progu, a gdy on już będzie, to prześwit pod drzwiami zniknie :) Generalnie, to inwestycja Activu przy Banacha w Krakowie coraz bardziej mi się podoba!

Wróć do „Osiedle Banacha Kraków od Activ - forum mieszkańców”